ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#ChloeGirls:τρία κορίτσια έζησαν το δικό τους Nomade ταξίδι!

Σε ένα ατέλειωτο ταξίδι η γυναίκα του οίκου Chloé με αμίμητη φυσική κομψότητα, αποπνέει ελευθερία. Στο πέρασμά της αφήνει ένα άρωμα που την καθορίζει όπου βρεθεί, σε κάθε τόπο που ταξιδεύει. Ένα άρωμα όπως η εικόνα της, ένα άρωμα-νομάς, όπως και η ίδια.
Σε κάθε αναζήτηση της επόμενης ανακάλυψης, η γυναίκα αυτή περιπλανιέται γεμάτη αυτοπεποίθηση, ανθίζει μέσα από τις εμπειρίες και τις γνωριμίες της, αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και η ενέργειά της ανανεώνεται σε κάθε απόδραση. Το άρωμά της, την ακολουθεί παντού. Σε ένα μείγμα τρυφερότητας και δύναμης, οι ισχυρές και ολάνθιστες πλευρές αυτού του αρώματος στροβιλίζονται και φέρνουν έναν άνεμο ελευθερίας.


Το άρωμα Nomade του οίκου Chloé προκαλεί το όραμα της απόδρασης. Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει το πνεύμα της αβίαστης κομψότητας, της αυτοπεποίθησης που συνδυάζεται με ελευθερία και καθορίζει το πνεύμα της Chloé.
Φωτίζοντας την γοητεία των απανταχού #ChloeGirls, τρία κορίτσια, που επιλέχθηκαν από τον οίκο Chloé και αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του αρώματος, έζησαν το δικό τους Nomade ταξίδι.
Η Μαρία Παπαγεωργίου, η Ρέα Παπαθανασίου και η Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν από την πεμπτουσία της ελευθερίας, εξερευνώντας το μοναδικό τοπίο του Kinsterna Hotel, στη Μονεμβασιά. Τρεις αυθεντικές προσωπικότητες, συμπορεύτηκαν γεμάτες αυθορμητισμό και αγκάλιασαν την περιπέτεια, βρίσκοντας φως σε κάθε στιγμή της απόδρασης και μεταδίδοντας τη φιλοσοφία του Chloé Nomade.

Home is everywhere.
Το σπίτι σου μπορεί να είναι παντού, σε κάθε άνθρωπο που συναντάς, σε κάθε μέρος που γνωρίζεις, σε κάθε στιγμή που ζεις, σε κάθε κίνηση που κάνεις. Σπίτι είναι κάθε νέα περιπλάνηση, γεμάτη αποκαλύψεις σε χρωματιστούς άγνωστους ορίζοντες, που σου φέρνει οικεία συναισθήματα.
Εσύ; Σε ποιο προορισμό νιώθεις πιο οικεία; Ποιοι ορίζοντες σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις; Ποιο φως αντανακλά την ελευθερία σου; Where would you call home?

Credits:
Chloe Nomade @ Kinsterna Hotel
Φωτογράφος: Πάνος Γεωργίου
Make Up & Hair Styling: Ρένος Πολίτης

error: Content is protected !!