ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Moët & Chandon well being (bubbly) Webinar!

Η σαμπάνια Moët & Chandon διοργάνωσε ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ζήσε τη στιγμή – Ζήσε στο τώρα!» με την καθοδήγηση της Life & Business Coach, Μάρεας Λαουτάρη. Για εμένα προσωπικά, ήταν λίγο περισσότερο “ξεχωριστό”, μιας και συνέπεσε με το στήσιμο του The Pop Up Project στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, οπότε οι συμβουλές της Μάρεας Λαουτάρη σε συνδυασμό με τις πολυτελείς και απολαυστικές φυσαλίδες της Mini Moët & Chandon, αποτέλεσαν τις πιο όμορφες στιγμές που επισφράγιζαν συγχρόνως μία περίοδο δημιουργικότητας, σηματοδοτώντας την γιορτή, τη χαρά…
Δύο ώρες γεμάτες συμβουλές για το πώς να ζούμε τη ζωή μας με αυτοπεποίθηση, θάρρος, χαρά, εκτιμώντας και γιορτάζοντας την κάθε στιγμή της σας να είναι μοναδική. Γιατί τελικά η ποιότητα της ζωής μας είναι σε διαρκή συνάρτηση με το επίπεδο ευτυχίας που νιώθουμε.


Η Μάρεα Λαουτάρη έθιξε το μεγάλο ερώτημα του τι είναι ευτυχία, εξηγώντας ότι ετυμολογικά δεν έχει σχέση με την τύχη αλλά προέρχεται από το “Ευ” που σημαίνει “καλώς” και το ρήμα  Τεύκτω” που σημαίνει Δημιουργώ, Οικοδομώ, Πράττω, Κτίζω. Ουσιαστικά, Ευτυχία λοιπόν σημαίνει ανάπτυξη και πρόοδος.
Το θετικό συναίσθημα -της χαράς, της επιβράβευσης, της γιορτής– γονιμοποιεί την αλλαγή και οδηγεί στην πρόοδο. Σύμφωνα με έρευνες του τμήματος Ψυχολογίας του Stanford University, η αλλαγή συνηθειών μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα εάν υπάρχει έντονο συναίσθημα επιβράβευσης (ηδονής) τη στιγμή της αλλαγής. Εάν επιβραβεύεις τον εαυτό σου σε κάθε μικρή νίκη, ο εγκέφαλός νευροσυσχετίζει την αλλαγή με την απόλαυση, με αποτέλεσμα να επιθυμεί περισσότερες θετικές αλλαγές και πρόοδο.
Mε ιστορία σχεδόν 300 ετών, η Moët & Chandon σήμερα είναι συνώνυμο της γιορτής. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, η Moët & Chandon γνωρίζει ότι κάθε δευτερόλεπτο κρύβει μια εμπειρία – και κάθε εμπειρία κρύβει μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.
Το σεμινάριο έκλεισε με μια μοναδική διαδικτυακή πρόποση από όλους τους συμμετέχοντες, συνοδεία πάντα με μια σαμπάνια Moët & Chandon και το καθιερωμένο #moetmoment που χαρακτηρίζει τη μάρκα.

Ας βρίσκουμε -ή να μπορούμε να δημιουργούμε- πάντα αφορμές για γιορτή…

error: Content is protected !!