ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μένουμε σπίτι και το πλημμυρίζουμε με μαγικά αρώματα ολόφρεσκων λουλουδιών!

Αυτό το “Μένουμε Σπίτι” του τίτλου ελπίζω με όλη μου την ψυχή να μην έχει σχέση με το πιο επιδραστικό hashtag #ΜένουμεΣπίτι, που κατέκλυσε τα social media κατά την διάρκεια της καραντίνας.
Όχι, αυτό το “Μένουμε Σπίτι” μου βγήκε αυθόρμητα, μόλις έκλεισα τα μάτια μου για να ονειρευτώ τους εορτασμούς για τα 13α γενέθλια της κόρης μου και τα 50α δικά μου, που συμπίπτουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Γενέθλια σημαδιακά και για τις δυό μας, που τα ονειρευόμασταν και τα προγραμματίζαμε πολύ καιρό, μιας και η Ελμίνα μπαίνοντας στα ολόδροσα 13 της χρόνια γίνεται επισήμως “teen”, ενώ εγώ αλλάζω δεκαετία και έχω την τύχη και την χαρά να δοκιμάσω την απολαυστική γεύση από το υπέροχο γλυκό της πέμπτης μου δεκαετίας.
Οι εορτασμοί θα ήταν λαμπροί και στις δύο περιπτώσεις και θα γιορτάζονταν με δύο μεγάλα πάρτι, που δεν θα τα ξεχνούσαμε ποτέ. Φευ. Τα πάρτι προφανώς και δεν θα πραγματοποιηθούν, μα δεν στεναχωριόμαστε (πολύ) για αυτό, απλά ελπίζουμε να έχουμε την υγεία και το κέφι μας και τις συνθήκες να γιορτάσουμε πολλά πολλά όμορφα γενέθλια ακόμα.
Έως τότε, ναι, μάλλον πρέπει να μείνουμε σπίτι και το πλημμυρίσουμε με ολόφρεσκα αρώματα! Μάλλον μένουμε σπίτι και προσκαλούμε τους φίλους μας γύρω από μία όμορφα στρωμένη τραπεζαρία, σε μία όλο μαγικά αρώματα μεγάλη κουζίνα ή σε ένα φιλόξενο σαλόνι, και μοιραζόμαστε μαζί τους ξεχωριστές στιγμές που θα γίνουν υπέροχες αναμνήσεις.

Η Αντουανέτα Κουτσουράδη δημιουργεί στην τραπεζαρία του σπιτιού μου, που θα υποδεχθεί τους καλεσμένους μου για το πρώτο γεύμα κάποιας πρωτοχρονιάς.

Τα ίδια έγραφα για τα Καλέσματα του Χειμώνα πριν μία εβδομάδα, και αυτό έπραξα και μία μόλις ημέρα πριν φύγω για Ιταλία, για τα 71α γενέθλια της μητέρας μου, που τα γιορτάσαμε οικογενειακά, στο τραπέζι της δικής μου βεράντας.

Απλό αλλά απόλυτα γιορτινό το τραπέζι της βεράντας μου για το birthday lunch της προς τιμήν της μητέρας μου, την περασμένη εβδομάδα

Μία όμορφη σύνθεση της Αντουανέτας Κουτσουράδη από φρέσκα λουλούδια που οριοθετούν το σερβίρισμα των καλεσμένων

Κοινός παρονομαστής σε όλα τα καλέσματα των ημερών ή των μηνών που θα ακολουθήσουν, το μαγικό ραβδί της Αντουανέτας Κουτσουράδη, που δεν είναι άλλο από τις όλο έμπνευση ανθοσυνθέσεις της, που μεταμορφώνουν το σπίτι μας, και κυρίως την διάθεση μας.

Άλλο ένα μπουκέτο της Αντουανέτας, που δροσίζεται μέσα σε μία ασημένια καράφα, σε μία γωνιά του σαλονιού μου

Από το συναρπαστικό art de la table για τα γενέθλια της Άντας Ηλιοπούλου αλλά και το dinner gala για τον εορτασμό της επετείου του πρώτου χρόνου δημιουργίας του δωματίου Jitrois στο St.George Lycabettus, παρουσία του Jean-Claude Jitrois, έως τις μικρότερες επετείους και τις πιο κλειστές γιορτές, αλλά και τα καθημερινά μπουκέτα, όπως αυτό με τις μπλε ορτανσίες και τον βασιλικό που φτιάχνει η Αντουανέτα για τα βάζα του υπνοδωματίου μου, τα ολόφρεσκα λουλούδια τονίζουν την απόλυτη ατμόσφαιρα που μαζί με την florist μας θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Μοναδικό σκηνικό για την Άντα Ηλιοπούλου από την Αντουανέτα Κουστουράδη, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου της τελευταίας ημέρες

Υπέροχο σκηνικό δια χειρός Αντουανέτας Κουτσουράδη

Μένουμε σπίτι, από ό,τι φαίνεται λοιπόν, αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να το φροντίσουμε, να το αρωματίσουμε και να το πλημμυρίσουμε με τα μοναδικά χρώματα των ολόφρεσκων λουλουδιών, που θα δώσουν την δική τους διακριτική και κομψή ή εντυπωσιακή πινελιά στον χώρο που θα υποδεχθούμε τους φίλους μας ή που απλά, θα απολαύσουμε τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Μπουκέτο με μπλε ορτανσίες και βασιλικό που φτιάχνει η Αντουανέτα για τα βάζα του υπνοδωματίου μου

Κάλεσε την Αντουανέτα Κουτσουράδη στα  +30 210 8010395 &  +30 693 6774287 και ζήτησε της να φτιάξει τα μπουκέτα που θα χαρίσουν αρώματα και κέφι και στο δικό σου σπίτι. Ιδίως αυτόν τον καιρό με την ειδησεογραφία που είναι πιο δυσοίωνη από ποτέ, το έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control

error: Content is protected !!