ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

This fall let's get lost in the heart of the jungle!

Με απόλυτα σύμφωνη την άποψη της Jackie Kennedy-Onnasis πως η υπέρτατη κομψότητα βρίσκεται στο αθώο ροζ των πουέντ στα νύχια των χεριών και το ερωτικό έντονο κόκκινο στα πόδια, και εγώ δεν ήμουν ποτέ οπαδός των πιο extreme χρωμάτων βερνικιών που βλέπουμε να κατακλύζουν τα πάνελ και τις διαγωνιζόμενες μεσημεριανών και απογευματινών εκπομπών. Το πορφυρό του κρασιού και το καφέ του ψημένου κάστανου είναι οι συνήθεις εναλλακτικές τους χειμερινούς μήνες. Μέχρι σήμερα, που δοκίμασα, έτσι για να μπει με κέφι ο Οκτώβρης, το Khaki green nail polish με την ονομασία “heart of the jungle” από τη νέα συλλεκτική φθινοπωρινή συλλογή 2020 της essie.

Έξι ζεστές γήινες αποχρώσεις εμπνευσμένες από ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στην heart of the jungle, με την απαράμιλλη ματιά της essie – αυτές οι φθινοπωρινές αποχρώσεις σπάνε την παράδοση με έντονες, μεγαλοπρεπείς αποχρώσεις που ηλεκτρίζουν. Ένα μείγμα από κρεμώδεις και περλέ αποχρώσεις, η φθινοπωρινή συλλογή 2020 αιχμαλωτίζει τα ζωντανά και έντονα χρώματα της ζούγκλας. Μπορείς να είσαι μια safari fashionista καθώς κάνεις το cargo cameo σου, είναι ένα εγγυημένο adrenaline brush μόλις βρεθείς στην swing of things, οπότε αναβάθμισε το μανικιούρ σου από την εμπνευσμένη από τη ζούγκλα συλλογή μας με αυτή την παλέτα από έξι πλούσιους γήινους τόνους που είσαι υποχρεωμένη να waterfall in love με αυτούς κάθε essie περιπέτεια ξεκινάμε με ένα σωστό μανικιούρ. Καθαρίστε και μετά προετοιμάστε τα νύχια με essie strong start base coat, μετά απλώστε δύο στρώσεις από μια ζωηρή απόχρωση από την φθινοπωρινή συλλογή και τελειώστε με essie gel shetter top coat για λάμψη και gel εφέ.

Αυτό το φθινόπωρο, ετοιμάσου για το cargo cameo σου γιατί είσαι έτοιμη να waterfall in love με το θρυλικό heart of the jungle! Αφέσου στα πουλιά του παραδείσου και αγκάλιασε το adrenaline brush. Φυσικά θα πάρει λίγη ώρα να μπεις στο swing of things προτού προχωρήσεις μπροστά, αλλά πρόσεξε. Μπορεί να ξεχωρίζεις ανάμεσα στη βλάστηση οπότε don’t be spotted από κάποιο κοντινό σου φίλο.

Η δική μου επιλογή που ξεχώρισα και υιοθέτησα είναι αναμφισβήτητα το Khaki green “heart of the jungle”, ανακάλυψε και εσύ την δική σου για το φετινό φθινόπωρο!

error: Content is protected !!