ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα καλέσματα του χειμώνα θα έχουν την υπογραφή της Ιωάννας Κοροπούλη & της Εβελίνας Κόκκου!

Είναι παραπάνω από προφανές πως οι χειμωνιάτικοι μήνες που θα ακολουθήσουν θα μας βρουν περισσότερο μέσα στο σπίτι παρά εκτός. Οι γιορτές και κάθε χαρούμενη επέτειος μας θα γιορτάζεται ως επί το πλείστον με καλούς φίλους στα σπίτια μας, θα ανοίξουμε τα σαλόνια μας και θα στρώσουμε από την αρχή τις τραπεζαρίες μας. Μία τάση που (ξανά) γεννιέται λόγω συνθηκών και που -εγώ προσωπικά- θα την ακολουθήσω με μεγάλο κέφι. Στα σπίτια μας ξανά λοιπόν, με ακόμα καλύτερες προδιαγραφές και τα καλέσματα μας, από το μικρότερο έως το πιο μεγάλο (όσο μεγάλο επιτρέπει το πρωτόκολλο της Covid-19 εποχής) θα έχουν την υπογραφή του Stylebox.


Η κομψότητα του design, η υψηλή αισθητική των αντι­κειμένων και ο εξαιρετικός επαγγελματισμός χαρακτη­ρίζουν την εταιρία StyleBox. Δύο γυναίκες, η Ιωάννα Κοροπούλη και η Εβελίνα Κόκκου, κρύβονται πίσω από ένα concept ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς αφο­ρά στην προσεκτική επιλογή και παροχή επίπλων και ειδών tabletop για κάθε είδους εκδήλωση. Δύο γυναίκες που το Fay’s Control σας τις έχει συστήσει αρκετές φορές ( μπες εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ να θυμηθείς μόνο μερικές από αυτές) με αφορμή μερικά από τα κομψότερα καλέσματα μας.

Γάμος στις Σπέτσες

Ιδιαίτερα έπιπλα, σερβίτσια και ποικίλα διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιούνται με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, ώστε να διαμορφώσουν τον εκάστοτε χώρο με μοναδική ποιότητα, κομψότητα και πρωτοτυπία. Οι επιλογές είναι πολλές και απαντούν σε διαφορετικά στυλ και αισθητικές προσεγγίσεις: σύγχρονα και κλασικά, σε πιο απλές ή πιο μαξιμαλιστικές συνθέσεις, με έντονα χρώματα ή σε τόνους γήινους. Ποικίλα έθνικ στοιχεία, νησιώτικες επιρροές ή πιο δυτικές «αυστηρές» εικόνες, όλες οι επιθυμίες μπορούν να ικανοποιηθούν μέσα από τις προτάσεις της Ιωάννας και της Εβελίνας.

Οι δυο τους ήδη μία δεκαετία, από το 2010 όταν και ίδρυσαν την εταιρία μέχρι σήμερα, εξελίσσουν διαρκώς τη φιλοσοφία τους και προσαρ­μόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις μέσα από την αγάπη για το αντικείμενό τους. Στο χώρο τους, ζεστό και φιλόξενο, παρά το μεγάλο μέγεθός του, μπορεί κάποιος να δει έτοιμες προτάσεις και να συζητήσει εναλλακτικές για να μπορέσει να πετύχει ακριβώς αυτό που ονειρεύεται.
Πέρα όμως από την υψηλή αισθητική προσέγγιση, η Ιωάννα και η Εβελίνα δίνουν τεράστια σημασία στην άριστη εξυπηρέτηση, καθώς στην οργάνωση μιας εκδήλωσης η διαμόρφωση του χώ­ρου, των τραπεζιών και κάθε λεπτομέρεια απαιτεί τον τέλειο συγχρονισμό. Γι’ αυτό ακριβώς και όλοι οι συνεργάτες της StyleBox λειτουργούν πάντα στην ώρα τους, με ευγένεια και διακριτικότητα, ώστε να βρίσκο­νται δίπλα σας με το σωστό τρόπο και να μπορούν να κάνουν κάθε εκδήλωση πραγματικότητα.
Το ξεκάθαρο πλεονέκτημα της StyleBox είναι όμως η «one-stop-buy» εμπειρία που προσφέρει. Με ένα ραντεβού στο showroom ή με μία επίσκεψη στο site, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει και τα έπιπλα που θα χρειαστεί (σαλόνι, τραπέζι, καρέκλες, μπαρ) αλλά και όλα όσα χρειάζονται για να στηθεί πανέμορφα ένα τραπέζι (πιάτα, ποτήρια, σουπλά, μαχαιροπίρουνα) – πάντα στο στυλ και το ύφος που ταιριάζει στον πελάτη.


Πολλοί πιστεύουν δε, ότι η StyleBox καλύπτει μόνο μεγάλες εκδηλώσεις, ωστόσο δεν είναι αυτή η αλήθεια! Ξεκινώντας από 6 άτομα, σε 12, 20, 50 ή όσα επιτρέπει ο νόμος κάθε περίοδο, η StyleBox δεσμεύεται ότι θα παρέχει τις υπηρεσίες της με ασφάλεια, συνέπεια και ευελιξία αυτήν την απαιτητική εποχή!
Ιδιαίτερα όμως τώρα στην πρωτόγνωρη αυτή περίοδο του COVID-19 που διανύουμε, το κυριότερο μέλημα είναι η ασφάλεια. Στη StyleBox τηρούνται με ευλάβεια τα προτεινόμενα μέτρα ασφαλείας, τόσο κατά την προετοιμασία των παραγγελιών, όσο και κατά την παράδοση, τοποθέτηση και αποξήλωση τους.
Η Ιωάννα και η Εβελίνα περιμένουν να σας ξεναγήσουν στην πανέμορφη συλλογή τους!

error: Content is protected !!