ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με την Elizabeth Hurley 12 χρόνια μετά…

Και κοίτα τώρα. Με αυτή την φωτογραφία που μου έστειλε ο Γιώργος, που με ταξίδεψε τόσα χρόνια πίσω, την πρώτη φορά που γνώρισα και εγώ για πρώτη φορά την Elizabeth Hurley, για τις ανάγκες μίας συνέντευξης, για το περιοδικό που συνεργαζόμουν. Δώδεκα χρόνια πριν…
Η Elizabeth Hurley λοιπόν, αφότου επισκέφτηκε την Αθηναϊκή Ριβιέρα του Χρύσανθου Πανά, συνοδευόμενη από τον κορυφαίο σχεδιαστή Valentino, συνέχισε στο αγαπημένο της νησί την Κέρκυρα. Εκεί συναντήθηκε με τον Γιώργο Ντάβλα (φωτο εξωφύλλου) και μαζί αναπόλησαν στιγμές από την 12 χρόνια πριν συνάντηση τους σε ένα από τα μεγαλύτερα event της Estee Lauder, το οποίο είχε διοργανώσει η εταιρία Davlas & Partners και η ίδια ήταν η επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς.
Για την ιστορία, αυτό που ακόμα θυμάμαι από εκείνη την πρώτη μου γνωριμία με την βρετανίδα ηθοποιό –έκτοτε την συναντώ σχεδόν κάθε καλοκαίρι στις Σπέτσες– ήταν η λάμψη που ακτινοβολούσε, το star quality που διέθετε σε συνδυασμό με μία έμφυτη κομψότητα, που σε μαγνήτιζε κάνοντας σε έως και να ξεχάσεις την αριστοκρατική της ομορφιά, χαρακτηριστικό που της χάρισε άλλωστε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά The Royals.

error: Content is protected !!