ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διακοπές στις Σπέτσες για την Elizabeth Hurley!

Ναι, συμβαίνει διαρκώς σε αυτό το νησί.
Να τρώει στο διπλανό σου τραπέζι ένας -ή και περισσότεροι- βασιλιάς με την οικογένεια του, μέλη οικογενειών που η καταγωγή τους έχει βαθιές ρίζες στην αριστοκρατία της Ευρώπης των περασμένων αιώνων, ένας mega star του Hollywood ή ένας Greek Tycoon,  ιδιοκτήτης ιδιωτικού νησιού. Μπορεί να συμβεί και σε άλλα νησιά. Απλά εδώ δεν γίνεται big deal. Κοινό χαρακτηριστικό στις διακοπές όλων των παραπάνω, πως κανείς δεν τους ενοχλεί, όλοι παραθερίζουμε στο ίδιο αριστοκρατικό νησί με έντονη την αίσθηση της διακριτικότητας και την αισθητική που επιβάλουν οι ίδιες οι Σπέτσες.
Το νησί που επέλεξε φέτος το καλοκαίρι και η Elizabeth Hurley, η οποία δειπνούσε χθες βράδυ στο διπλανό μου τραπέζι, στο εστιατόριο του “Ορλώφ”.
Συνοδευόμενη από τον Alessandro Tome της οικογένειας Μαυρολέων, η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός απόλαυσε την διακριτικότητα και την ιδιαίτερη αισθητική του Παλιού Λιμανιού, αλλά και όλες τις θαλασσινές  γαστρονομικές προτάσεις του Χρήστου Ορλώφ.
Το δείπνο του κομψού ζευγαριού -που συνόδεψαν με δύο μπουκάλια παγωμένο κρασί Σαντορινιό “Επτά” του Κτήματος Σιγάλα- ολοκληρώθηκε με τα -to die for- linguine με αχινό και αυγοτάραχο, ενώ τελείωσε πολύ αργά το βράδυ με την διάσημη Πορτοκαλόπιτα του γνωστού εστιατορίου.

error: Content is protected !!