ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Zoe Kravits: Η νέα μούσα του Yves Saint Laurent Beauty!

Από τις πρώτες της εμφανίσεις, η Zoe Kravitz εντυπωσίασε ενώ χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Variety σαν μια από τις ηθοποιούς που “αξίζει να παρακολουθήσεις”. Η πρόσφατη ερμηνεία της στην τηλεοπτική επιτυχία Big Little Lies γοήτευσε το κοινό παγκοσμίως. Ένα ανερχόμενο αστέρι που έχει κεντρίσει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή.
Τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας την επιβραβεύουν για τις πρωτοποριακές της εμφανίσεις, λατρεύουν την επιθυμίας της να ανατρέψει τα στερεότυπα και να δημιουργεί looks που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της. Ένα style icon που μεταδίδει με κάθε insta-ανάρτηση το μήνυμα της σύγχρονης πολυτέλειας.
Τολμηρή και πάντα έτοιμη να υπογράψει την κάθε στιγμή της ζωής της αλλά και κάθε επαγγελματική ενέργεια της με αυθεντικότητα, αυτοπεποίθηση αλλά και με σεβασμό ως προς το διαφορετικό. Μια πραγματική καλλιτέχνης εσωτερικά και εξωτερικά.
Αυτή είναι η… Zoë Kravitz.


Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauty είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την Zoë και να την καλωσορίσει στην οικογένεια YSL.
Έχοντας υπάρξει μούσα YSL Beauty στην Αμερική, η Zoë έχει ήδη μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή του πιο ανατρεπτικού brand μακιγιάζ. Έχοντας πρωταγωνιστήσει και στο YSL Beauty project, “Before the Light”, το οποίο παρουσιάζει ταλαντούχους μουσικούς από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιεί τη δύναμη του μακιγιάζ για να εκφράσει και να αποκαλύψει τη προσωπικότητά της στην σκηνή.

“Ο οίκος ομορφιάς YSL ήταν πάντα μια από τις αγαπημένους μου μάρκες. Η ικανότητά να συνδυάζεις τα πιο κομψά στιλ με μια δόση ανατρεπτικότατης ήταν για μένα ένας από τους καλύτερους τρόπους να εκφραστείς μέσα από τη μόδα και την ομορφιά. Τίποτα δεν είναι βεβιασμένο, τίποτα δεν είναι ψεύτικο – αντίθετα όλα είναι τολμηρά και δυνατά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με αυτή τη θρυλική και διαχρονική μάρκα.Zoë Kravitz

error: Content is protected !!