ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Valentino, Elisabeth Hurley και Tamara Beckwith χόρεψαν με τις επιτυχίες του “Island 18”!

Άλλη μία μαγική βραδιά που θα μείνει στην ιστορία των καλοκαιριών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα…
Χθες βράδυ, το Island  πλημμύρισε από την λάμψη των βεγγαλικών, που έστησαν τον δικό τους χορό στον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Ήταν η μεγάλη βραδιά της παρουσίασης της συλλογής “Island 18” και πλήθος κόσμου, που έχει παραμείνει στην Αττική ήταν εκεί για να γιορτάσει στο μεγάλο καλοκαιρινό party με τους καλύτερους Djs, την παρουσίαση της μουσικής συλλογής που υπογράφει το Island.

Το cd του Island είναι αυτό που καθιερώνει τα hits, δημιουργεί τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις και είναι το πρώτο σε πωλήσεις κάθε χρονιά. Η συλλογή δημιουργείται σε συνεργασία με τις εταιρείες Minos EMI, Universal και Feelgood. Και φέτος η ήδη πολυπλατινένια μουσική συλλογή “Island 18” αποτελείται απο δύο cd. Το early drinks περιλαμβάνει τα πιο ατμοσφαιρικά lounge ακούσματα ενώ το late shots όλες τις χορευτικές επιτυχίες.

Το βρετανικό συγκρότημα The Kooks

Το party για το “Island 18” ήταν φέτος υπέρλαμπρο! Το Island της Αθηναικής Ριβιέρας που εξελίσσεται στο απόλυτο destination σε παγκόσμιο επίπεδο για το αληθινά ποιοτικό κοινό , τίμησαν με την παρουσία τους λαμπερές διεθνείς προσωπικότητες. Οι καλοί φίλοι της οικογένειας Πανά, Valentino και Giacarlo Giammetti ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Παρούσα η Elizabeth Hurley με τον γιο της Damian.

Η jet setter Tamara Beckwith με το σύζυγο της Giorgio Veroni ήταν επίσης εκεί καθώς και η απόλυτη περσόνα της μόδας Nati Abascal. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το φθινόπωρο μια μεγάλη έκθεση με τις βραδινές τουαλέττες της Nati Abascal οργανώνεται σε μουσείο της Ισπανίας. Με την παρουσία τους τίμησαν το Island το βρετανικό και so hot συγκρότημα the Kooks.
Τα σκάφη φωταγωγημένα στον κόλπο του Island και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα δημιούργησαν ένα μαγικό σκηνικό,ενώ η μουσική του Dj Mossel ξεσήκωσε τους καλεσμένους.

Aurore Dolmans, Tamara Beckwith, Giorgio Veroni, Damian Hurley, Elizabeth Hurley, Valentino, Χρύσανθος Πανάς

Aurore Dolmans, Tamara Beckwith, Nati Abascal, Elizabeth Hurley, Valentino, Έλενα Σύρακα, Giancarlo Giammetti, Χρύσανθος Πανάς

Elizabeth Hurley, Χρύσανθος Πανάς

Elizabeth Hurley , Pierre Dolmans

Laura De Nigris , Apollonia B

Ασπασία Λεβέντη, Ευαγόρας Λεβέντης

Αντώνης Κρασσάς, Ντόζια Κουρούπη

‘Αγγελος Αρκέντης, Ηλίας Βέλιος, Νίκος Γιαννακόπουλος

Ντέλα Παϊζη , Δημήτρης Κοστουλίδης

error: Content is protected !!