ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Masquerade Ball για τους σκοπούς του Lifeline Hellas!

Πήγαμε πέρυσι στο Masquerade Ball που διοργάνωσε το Lifeline Hellas στο Μέγαρο Υπατία, για να επιβεβαιώσουμε αυτό που ήδη υποψιαζόμασταν, αν κάποιος ξέρει να διοργανώνει αξέχαστους Αποκριάτικους Χορούς, είναι ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός που ίδρυσε η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας το 1993 στο Λονδίνο και εν συνεχεία το 2002 στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο, και τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι, για να καταγράψει ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που επικεντρώνεται στη παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και την ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Έτσι και φέτος, ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas θα πραγματοποιήσει Αποκριάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση με θέμα «Old Hollywood» το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στις 20.30 στον υπέροχο χώρο FONDAZIONE AFICIONADOS στην Κηφισιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μία ξεχωριστή μουσική και χορευτική βραδιά με την πιο κεφάτη μπάντα, Ιταλικά cocktails, πλούσιο μπουφέ από το Catering MYTHODEA, μοναδική διακόσμηση από την Artemide και υπέροχα δώρα Filorga.

Cocktail: 20:30 | Δείπνο: 21:30 | Party: 22:30, Δωρεά συμμετοχής: 150 ευρώ. Πληροφορίες / Συμμετοχές: 2109828002, 6943902264 | lifelinegr@pkfond.rs  
Fondazione Aficionados – Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σπύρου Λοβέρδου: Λεωφ. Κηφισιάς 253 και Όθωνος, 145 61 Κηφισιά.

Find a mask and wear it well so your true identity no one can tell!

error: Content is protected !!