ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Brutus Tavern «The Perfect Match»: suggested enthusiastically!

Οι λάτρεις της γεύσης, για έξι συνεχείς Τρίτες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό Οινογαστρονομικό Φεστιβάλ, με τίτλο «The Perfect Match», στο Brutus Tavern!

Το Brutus Tavern, με την κρεατοφαγική κουζίνα του που επιμελείται ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και εκτελεί ο Στέφανος Ρίζος, τη σέξι ατμόσφαιρα, την ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών από τους sommelier: Άγγελο Αντωνίου και Γιώργο Δέδε, ετοιμάζεται να φέρει πολλά πυροτεχνήματα σε έμπειρους ουρανίσκους γνωρίζοντας, πολύ καλά, ότι οι γεύσεις δημιουργούν Πολιτισμό και γράφουν ανεξίτηλα στις μνήμες.

Το «The Perfect Match», πρόκειται, στην ουσία, για ένα οινογαστρονομικό φεστιβάλ που προσφέρει στους φίλους του Brutus και του κρασιού τη δυνατότητα να απολαύσουν σπουδαία -και σε κάποιες περιπτώσεις πολύ μεγάλα- κρασιά σε εξαιρετικές τιμές συνδυασμένα με ορισμένα από τα best sellers πιάτα του εστιατορίου.

Παράλληλα δεν θα λείψουν κι οι συνεργασίες στο πλαίσιο δύο ξεχωριστών six hands & four hands dinners στις διαδοχικές Τρίτες, που ξεκίνησαν από χθες 20 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται στις 26 Μαρτίου!

Τι πρόκειται να συμβαίνει στο Brutus Tavern, στο πλαίσιο του «The Perfect Match» τις έξι επόμενες Τρίτες;

Οι τέσσερις από τις σημαντικότερες εταιρείες εισαγωγής κρασιών (Deals, Trinity Wines, Nicliani Cellars & Jeroboam), θα επιλέξουν ορισμένα από τα σπουδαιότερα κρασιά τους (πέντε σε κάθε βραδιά) που θα σερβίρονται συνδυασμένα με συγκεκριμένα μενού. Τα μενού αυτά αποτελούνται από τα πιο αγαπημένα πιάτα του εστιατορίου, ενώ σε δύο περιπτώσεις θα είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας του Μιχάλη Νουρλόγλου με guest chefs.

Τιμή συμμετοχής: €195 / άτομο

It’s good to know: Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη 12 Μαρτίου, το «Perfect Match» θα συναντήσει τα FNL events με ένα εντυπωσιακό Four Hands Dinner των Μιχάλη Νουρλόγλου και Βασίλη Μουρατίδη και μια σειρά από μεγάλα κρασιά της Nicliani Cellars ανάμεσα στα οποία η εκπληκτική σαμπάνια Clos de Goisses Juste Rose της Philipponnat και το εμβληματικό Sine Qua Non Grenache Distenta II.

Suggested enthusiastically!

error: Content is protected !!