ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let’s Count Down-“Thirty Days To Christmas!”:Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017!

Let’s Count Down: “Thirty Days To Christmas!”… Όχι από σήμερα… Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το 5ο και ακόμα μεγαλύτερο Pop Up Project, αυτή την φορά με την ονομασία “Thirty Days To Christmas!”.

Τώρα, το πως από τον Σεπτέμβριο, που με το αλάτι στα μαλλιά και τον ήλιο στα μάγουλα, δούλευα από τις Σπέτσες με mail και με WhatsApp και με μηνύματα και με FaceTime calls με την Ιλεάνα το The Pop Up Project Store στο Golden Hall, πότε γράφω κιόλας για το Χριστουγεννιάτικο μας Pop Up Project, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ούτε που το κατάλαβα.
Οι μεταξύ μήνες πέρασαν μέσα από γραφικά, από δημιουργικά, από χρονοδιαγράμματα, από αρχιτεκτονικά σχέδια, από Projects.
Με την Ιλεάνα και εμένα, άλλοτε πάνω από λίτρα αχνιστού καφέ, άλλοτε πάνω από δύο ποτήρια Martini ή πάνω από μία τούρτα παγωτό, να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε, να ανανεώνουμε λίστες, να παραμένουμε πιστές σε συνεργάτες, να παρεμβαίνουμε σε κατόψεις, να κλείνουμε ημερομηνίες, να κατευνάζουμε τις αναποδιές και να γιορτάζουμε τις επιτυχίες.

Αυτό, το 5ο Pop Up Project που έρχεται σε λίγες μόλις ημέρες πλέον, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, θα είναι ξεχωριστό λοιπόν. Όχι επειδή πιστεύουμε σε συμβολισμούς και σε επετείους. Όταν υπάρχει ουσία, αυτά είναι περιττά.
Αυτό το 5ο Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή θα είναι ξεχωριστό γιατί είναι πιο ώριμο.
Γιατί έχει κατοχυρωθεί καλά στις καρδιές και στις ατζέντες σας, γιατί κερδίζει μόνο του με την τελειομανία και το κέφι του όλο και περισσότερους επισκέπτες, τον απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό.
Φέτος, είμαστε ακόμη πιο χαρούμενες και για έναν ακόμα λόγο.
Καταφέραμε το -σχεδόν- ακατόρθωτο, να έχουμε μαζί μας όλους τους σχεδιαστές και τα brands που αγαπήσατε σε όλα τα προηγούμενα Pop Up Projects, να μην μείνει απ΄ έξω κανείς, όμως την ίδια στιγμή να έχουμε να σας παρουσιάσουμε και πολλούς νέους Pop-Uppers, άλλους πραγματικά γνωστούς και απόλυτα καταξιωμένους σε Ελλάδα και εξωτερικό, κι άλλους που σαν άλλα πολύτιμα διαμάντια, ανακαλύψαμε -ή μας ανακάλυψαν- στην διαδρομή.
Έως το επίσημο Count Down to Christmas λοιπόν που θα κάνουμε όλοι μαζί στις 25 Νοεμβρίου, μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες του Fay’s Control, θα σας παρουσιάσουμε όλους τους σχεδιαστές μας και τα Ελληνικά brands που θα έχουμε κοντά μας αυτή την φορά. Θα σας παρουσιάσουμε μέρος των συλλογών τους, τις καλύτερες δημιουργίες τους ώστε και σε αυτό το The Pop Up Project, να έρθετε καλά “διαβασμένοι”, να ξέρετε από ποιους και τι θέλετε να επιλέξετε τα καλύτερα και για αυτές τις γιορτές.

Όλα τα υπόλοιπα και όλες τις άλλες εκπλήξεις της ημέρας, αφήστε τα σε εμάς…

Σας περιμένουμε όλους στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news & Join us!!!!

Fay & Ileana xoxoxo

error: Content is protected !!