ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let’s Share the Last Day of the Pop Up Project Store with Mid Season Sales!

Κοίτα πως πέρασαν οι τρεις αυτές εβδομάδες…
Σαν χθες που πήραμε τα κλειδιά του συγκλονιστικού μεν, άδειου και άψυχου δε χώρου στον 1ο όροφο του Golden Hall και το στολίσαμε με τα bespoke έπιπλα μας, με δεκαοκτώ υπέροχες limited edition Συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών, με κέφι και με αγάπη…
Που βάλαμε σε κάθε γωνιά του ολόφρεσκα ψηλά φυτά και στην βιτρίνα του ένα πανέμορφο δέντρο, να μας γεμίσει “καλό”, και άλλα δέντρα, σαν άλλα έργα Τέχνης, δίπλα στα εντυπωσιακά βάζα της Αντουανέτας Κουτσουράδη με τις ορτανσίες και με τις ορχιδέες. Μοβ και λευκές, να σκορπίσουν εξωτικά αρώματα στα 300 τετραγωνικά του.
Σε μία πλευρά, το Laundry Room της Miele. Το βάλαμε στοίχημα πως μπορεί ένα Laundry Room να γίνει το πιο όμορφο και πιο αγαπημένο, εντελώς Pinterest σκηνικό, ενός χώρου, και ναι, αποτέλεσε το corner που κέρδισε όλες τις εντυπώσεις.

Η Τίνα και η Άσπα Μαυρίκη, Interior Design Partners του Project, μας στόλισαν με τα ομορφότερα τους. Με τους δύο καθρέφτες που από την ημέρα των εγκαινίων έγιναν talk-of-the-town, (τον έναν τον αγόρασε από την πρώτη ημέρα η Σαλώμη και τον δεύτερο εγώ, και το Mavriki & Co εξασφάλισε τελευταία στιγμή άλλους δύο προς διάθεση!), με την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη της βιτρίνας και με τις κονσόλες που φιλοξένησαν τα Κινέζικα κουτιά, τους κομψούς δίσκους και τα λατρεμένα κεριά του Οίκου Volupsa. Και, στο κέντρο του χώρου, το βελούδινο σαλόνι. Σε 50s αισθητική και με στόφες από βελούδο. Πόσους καφέδες ήπιαμε παρέα εκεί, πόσα γέλια άκουσε αυτό το σαλόνι…


Και με τις swing μουσικές μας και με το κέφι και τις συλλογές των σχεδιαστών μας, αυτός ο συναρπαστικός μεν, άδειος και άψυχος δε χώρος, έγινε με μιας το The Pop Up Project Store
Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, όπου η Ιλεάνα και εγώ, every single day, σας υποδεχόμασταν με δώρα και με εκπλήξεις και με νέα και με διαγωνισμούς, και με άλλο ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί, η εμπειρία του shopping σε μία νέα, εντελώς φρέσκια διάσταση.


Και σήμερα, τελευταία ημέρα πλέον αυτού του Project, του The Pop Up Project Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, σας περιμένουμε με χίλια δυό συναισθήματα, να μοιραστούμε μαζί σας τις τελευταίες στιγμές αυτής της επιτυχημένης ενέργειας που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, και να τις μεταμορφώσουμε σε γλυκές αναμνήσεις που θα αποτελέσουν το έναυσμα για τα επόμενα, για τα ακόμα καλύτερα.

Και σήμερα, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, μαζί με την ομορφότερη παρέα των Pop Uppers μας, σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε για άλλη μία φορά στις ανανεωμένες συλλογές μας, και να γιορτάσουμε την τελευταία ημέρα του Pop Up Store με μία μεγάλη γιορτή και ακόμη μεγαλύτερες Mid Season Sales!

Σας περιμένουμε να κλείσουμε παρέα την αυλαία με πολλά δώρα και μεγάλες εκπτώσεις που θα μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε τα καλύτερα από τους καλύτερους!

Η γιορτή ξεκίνησε, σας περιμένουμε να γίνετε μέρος της…

ΥΓ. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα όπου μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση μας για να κερδίσετε το συγκλονιστικό πλυντήριο ρούχων Miele WMB125 WPS Performance! Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, θα ανακοινωθεί το όνομα του τυχερού νικητή!

error: Content is protected !!