ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Are you ready 4 The Pop Up Project 5? Let the countdown begin…

Ναι, είστε.
Και το λέω με τέτοια βεβαιότητα γιατί όσα ωραία κι αν διοργανώνουμε, σε ό,τι φρέσκο και νέο κι αν σας προσκαλούμε, ό,τι Project κι αν υπογράψουμε, το καλοδέχεστε, ανταποκρίνεστε, ενθουσιάζεστε και το αγκαλιάζετε, μα αμέσως μετά ρωτάτε “Πότε θα γίνει το επόμενο Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή”;
Μεταξύ μας, ίσως και εμείς…

Χριστούγεννα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που έχουμε γιορτάσει μαζί…

Όχι, δεν αγαπάμε κάποιο Project περισσότερο από το άλλο, ούτε -σε καμία περίπτωση- τα συγκρίνουμε μεταξύ τους.
Μάλιστα, αν πρέπει να το κάνουμε και να τα “μετρήσουμε” σε κλίμακα τόσο αισθητικής όσο και εμπορικής επιτυχίας, λογικό ίσως να είναι, το “Store” που με τόση προσοχή έχει στήσει το The Pop Up Project στον 1ο όροφο του Golden Hall έως και τις 11 Νοεμβρίου, να είναι στην συνείδηση του κόσμου πιο prestigious, ίσως και πιο high end project. Ίσως.
Μα στα Pop Up Projects στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στήνεται κάθε αρχές Χριστουγέννων και καλοκαιριού, κανονική γιορτή! Που όλοι θέλουμε να είμαστε μαζί και κανείς δεν θέλει να λείπει.
Μία ολόκληρη ημέρα, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, όπου πάνω από 55 σχεδιαστές και brands σας προσκαλούνε στο μοναδικό περιβάλλον του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, για να σας υποδεχθούμε στα εορταστικά corners τους με τις νέες δημιουργίες και collection, ώστε να επιλέξετε τα καλύτερα για εσάς και τους φίλους σας.
Σε αυτά τα Pop Up Projects έρχεστε με αμείωτο κέφι και ενθουσιασμό, σε αυτά δίνετε τα ραντεβού σας με τις παρέες σας, από αυτά αγοράζετε τα δώρα σας, σε αυτά τσουγκρίζουμε τις ομορφότερες ευχές μας!

“30 days to Christmas!”!!! Let the countdown begin…

“30 days to Christmas!” τιτλοφορείται -εύλογα- λοιπόν το 5ο και ακόμα μεγαλύτερο The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

 

Ένα μήνα ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα, σας προσκαλούμε στο μεγαλύτερο Pop Up Project που έγινε ποτέ, για να ξεκινήσουμε μαζί το μεγαλύτερο και πιο γιορτινό Countdown που θα μας οδηγήσει στην ομορφότερη γιορτή όλου του χρόνου!

Και επειδή μας ρωτάτε (από το καλοκαίρι!), όλοι όσοι θέλετε να λάβετε μέρος με το brand σας στο The Pop Up Project: “30 days to Christmas!”, στείλτε μας email στα beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για να σας κατευθύνουμε ώστε να κλείσετε το corner που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
Μετά από την εμπειρία που μας έχουν χαρίσει οι προηγούμενες διοργανώσεις, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε την κράτηση σας το συντομότερο δυνατόν, μιας και συνήθως τα The Pop Up Projects γίνονται Sold Out μέσα σε μία ημέρα. Έτσι, λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής.

Σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζί το πιο εντυπωσιακό Countdown to Christmas,
Spread the news & stay tuned,

Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

error: Content is protected !!