ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let’s Meet Again with FAF Kidswear & Swimwear!

To Folded Arm Figures, FAF Kidswear & Swimwear είναι ένα Ελληνικό brand, που δημιουργεί μια βιώσιμη επιλογή παιδικού ρούχου και μαγιό με πάθος για ποιότητα και στυλ.

Η FAF Kidswear & Swimwear υπογράφει μόνο μικρές κολεξιόν, σε κλασικά και αθλητικά στυλ και σούπερ cool Κυκλαδικά μοτίβα.

“Πιστεύω” της είναι πως η βιωσιμότητα μπορεί να είναι cool, ενώ τιμάει τις ρίζες μας, εμπνέεται από την ιστορία μας και για την παραγωγή της στηρίζει με πάθος μόνο μικρές τοπικές οικογενειακές επιχειρήσεις.

“Αναζητούμε και συνεργαζόμαστε συνεχώς με νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, εμπλουτίζοντας τη συλλογή μας και τις προτάσεις μας χωρίς να ξεφεύγουμε ποτέ από την βασική μας κατεύθυνση. Κάθε συλλογή είναι αφιερωμένη σε ένα Κυκλαδονήσι. Κάθε νησί μας χαρίζει και ένα μοναδικό μοτίβο…” μας λέει η FAF Kidswear & Swimwear.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

error: Content is protected !!