ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι συλλογές Nikiforidis Jewelry στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

Τις τέσσερις βασικές συλλογές της Νikiforidis Jewelry Hoops, Chains, Dots, Bold, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι επισκέπτες του The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!


Οι κρίκοι είναι κλασικά, αλλά και ιδιαίτερα σχέδια αφιερωμένα το καθένα σε μια δυνατή-πετυχημένη γυναίκα, διάσημη ή και ανώνυμη. Είναι μια συλλογή που έρχεται να εμπνεύσει και να δώσει ελπίδα σε κάθε γυναίκα που είναι μοναδική.


Οι αλυσίδες από επιχρυσωμένο ασήμι συμπληρώνουν κάθε outfit μόνες ή σε layering.
Η συλλογή Bold είναι εμπνευσμένη από την τολμηρή, ανεξάρτητη αλλά και συγχρόνως style-consious γυναίκα, που τα κοσμήματά της θέλει να αποπνέουν δύναμη και αυτοπεποίθηση, όπως η ίδια.
Η συλλογή Dots είναι εμπνευσμένη από το πολύχρωμο ταξίδι που κάνουμε στη ζωή. Το σχέδιο απλό, όπως οι κουκίδες που ενώνουμε για να προχωρήσουμε. Αυτές χρωματίζονται με ημιπολύτιμους λίθους, όπως τοπάζι, αχάτη, περίδοτο κ άλλα.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

Nikiforidis Jewelry
FB, IG @nikiforidisjewelry
Λουκιανού 21, Κολωνάκι
Αθήνα, 10675

error: Content is protected !!