ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η SS.21 COLLECTION NO.7 της Alexia Raisi στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

7 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ   /   7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ   /   7 ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ  /  7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ   /   7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ   /   7 ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ /   7 ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ  /  7 ΟΥΡΑΝΟΙ   /     7 ΤΥΧΗ   /   7 ΤΣΑΚΡΑ   /   7 ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ   /    7 ΑΡΕΤΕΣ  /   7 ΗΠΕΙΡΟΙ   /   7 ΑΣΤΕΡΙΑ . . .

No. 7  – Άνοιξη Καλοκαίρι 2021: Η συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2021 από την ALEXIA RAISI αποτελεί την έβδομη συλλογή της και εμπνέεται από την πολυδιάστατη σημασία του αριθμού 7.
Ανά τις κουλτούρες του κόσμου ο αριθμός 7 αποκτά μυστικιστική σημασία τόσο στο παρελθόν όσο και στην σύγχρονη εποχή – τοπικοί μύθοι και δεισιδαιμονίες, θρησκευτικές αναφορές, ιδιαίτερα επιστημονικά χαρακτηριστικά και στοιχεία της φύσης και της ανθρώπινης ψυχολογίας εμφανίζουν συχνά τον αριθμό 7.
Η συλλογή παρουσιάζει αποκλειστικά prints με συνθέσεις επτάδων γραμμικών στοιχείων και γεωμετρικά μοτίβα επταγώνων.


“Ανάλαφρα υφάσματα ακολουθούν την απελευθέρωση των όγκων, οι γραμμές μεταβάλλονται ώστε να πλησιάσουν στο σώμα ή να απομακρυνθούν σε πιο άνετη καλοκαιρινή διάθεση. Λιτές, κλασικές φόρμες συναντούν μοντέρνες λεπτομέρειες σε μια συλλογή που κοιτάζει στο διαχρονικό και το αέναο ακολουθώντας την διαρκή γοητεία του αριθμού 7″A.R.

It’s good to know: Το στούντιο  Alexia Raisi  δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2015.
Η Αλεξία πέρασε στο ενδυματολογικό σχέδιο έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική. Εφαρμόζοντας γνώσεις λειτουργικότητας και γραφιστικού σχεδίου στο ύφασμα και συνδυάζοντας την άνεση με υλικά υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένη κατασκευή, δημιουργεί ιδιαίτερα σχέδια για κάθε έκφανση της ζωής που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του ατόμου.
Σε συνεργασία με μια επιλεγμένη ομάδα ντόπιων τεχνιτών και προμηθευτών το label Alexia Raisi κατασκευάζει τα προϊόντα του σε μικρές ποσότητες, με ηθικούς όρους και μικρό οικολογικό αποτύπωμα. Στόχος του label είναι η δημιουργία σύγχρονων, ανεπιτήδευτων ρούχων και αξεσουάρ με καθαρή, μίνιμαλ αισθητική που θα γίνουν διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

error: Content is protected !!