ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let’s go to the waves!

Με τον παραπάνω τίτλο και με διάθεση για surf πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Greek Resort Design 2019. Στην πιο μεγάλη και stylish πισίνα του αστικού τοπίου – την forever classic πισίνα του Hilton Αθηνών – το event σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού!
Η ταλαντούχα ομάδα του Anastassios Hail Style Studio και ο ίδιος προσωπικά επιμελήθηκαν το hair look των μοντέλων δημιουργώντας μια νέα εκδοχή του beach look! Η ιδέα του Αναστάσιου να χρησιμοποιήσει μεγάλους πρόσθετους κρίκους, που αναδεικνύουν τις πλεκτές κοτσίδες, δίνει ένα φρέσκο και σικ αέρα στο απόλυτο hair trend του καλοκαιριού!


Ο Anastassios για μία ακόμα φορά άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητά του αποδεικνύοντας πως το luxury chic, μπορεί να εκφραστεί ακόμα και μέσα από το ανέμελο beach look!


Η ομάδα του Anastassios δημιούργησε τα μοναδικά hair look με επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και styling από τη L’Oréal Profesiοnnel, την ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα. Η ανανεωμένη σειρά styling Tecni.ART της  L’Oréal Profesiοnnel,και το εμβληματικό έλαιο μαλλιών Mythic Oil ήταν οι πρωταγωνιστές του backstage!
Ο Anastasssios πιστός στην φιλοσοφία ότι κάθε γυναίκα μπορεί να εναλλάσσει το hair look της ανάλογα με την διάθεσή τους, προτείνει ιδιαίτερες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Γνωστός για την ικανότητά του να ταιριάζει κουρέματα, χρωματικές αποχρώσεις και χτενίσματα στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας, έχει δημιουργήσει μια ταλαντούχα ομάδα στην Αθήνα και στα Ιωάννινα με αστείρευτη ενέργεια και δημιουργικότητα, που εντυπωσιάζει!

Και επειδή μεθαύριο Πέμπτη, θα πάω στον ultra zen χώρο του, στο νούμερο 29 της Λαοδίκης στην Γλυφάδα, για να ανανεώσω το ξανθό χρώμα των μαλλιών μου, αλλά και να κάνω τις ενυδατικές θεραπείες ενόψει διακοπών, stay tuned και θα σας ενημερώσω για όλα όσα μας προτείνει ο αγαπημένος hair stylist, ώστε να είμαστε φρέσκες και δροσερές κατά την διάρκεια του απρόσμενου καύσωνα. Και μπορεί να αποσπάσω και κάποια δώρα και για τις πιο τυχερές από εσάς…. Fingers crossed! ?

error: Content is protected !!