ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το δείπνο του “Coeurs pour Tous Hellas” στο Club της Εκάλης!

Ήταν μία βραδιά γεμάτη αγάπη, μηνύματα ελπίδας και προσφοράς. Στον κατάμεστο κήπο του Ecali Club, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, επιστημονικού και δημοσιογραφικού χώρου τίμησαν με την παρουσία τους έμπρακτα τον ανθρωπιστικό φορέα “Coeurs pour Tous Hellas- Καρδιές για Όλους” .
Την ώρα που 7.000.000 παιδιά στον κόσμο έχουν ανάγκη από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, ελάχιστα, όμως, από αυτά, έχουν πρόσβαση στην αναγκαία θεραπευτική αντιμετώπιση, ο διεθνούς φήμης παιδοκαρδιοχειρουργός, Καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, το 1998 ίδρυσε στη Γενεύη τον παγκόσμιο ανθρωπιστικό φορέα “Coeurs pour Tous”. Με τις ομάδες των ιατρών – συνεργατών του, χειρούργησαν αφιλοκερδώς έως σήμερα περισσότερα από 17.000 άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια σε 25 αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου. Το 2015, συστάθηκε στην Ελλάδα, ως συνέχεια του ιδρύματος της Γενεύης, το “Coeurs pour Tous Hellas- Καρδιές για Όλους” με σκοπό την αρωγή των άπορων και ανασφάλιστων παιδιών με καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη προσφορά στην Ελλάδα και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η Αναστασία Παρετζόγλου, brand manager του Fortune Greece, που παρουσίασε την εκδήλωση, «Όταν στην Ελλάδα το ποσοστό των ανασφάλιστων παιδιών ξεπερνάει το 35%, ενώ κάθε χρόνο γεννιούνται 800 έως 1000 παιδιά με καρδιοπάθειες, υπάρχουν στη χώρα μας επιστήμονες και επιχειρήσεις που μέσα από δράσεις που αποτελούν πυλώνα της επιστημονικής και εταιρικής τους στρατηγικής, έχουν όραμα και αλλάζουν τον κόσμο».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ ΛΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μέχρι τώρα, το “Coeurs pour Tous Hellas- Καρδιές για Όλους” έχει υποστηρίξει οικονομικά τις χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και τις ιατρικές πράξεις επεμβατικής καρδιολογίας σε 117 άπορα, ανασφάλιστα παιδιά με καρδιοπάθεια.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΙΧΑΛΕΑ ΛΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΚΑΛΑΓΚΟΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΑΤΕΛΕΝ

ΑΝΝΑ ΨΑΘΑ ΠΙΠΕΡΑΚΗ ΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΒΔΑΣ ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΕΡΣΗ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ & ΚΡΙΣΤΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τη βραδιά πλαισίωσε καλλιτεχνικά το εκρηκτικό κουαρτέτο ηλεκτρικών εγχόρδων, Fortissimo, 4 ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχοι μουσικοί, μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ ΑΝΝΑ ΨΑΘΑ ΠΙΠΕΡΑΚΗ

ΝΙΚΟΣ & ΚΡΙΣΤΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΑΝΝΑ ΨΑΘΑ ΠΙΠΕΡΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΡΗΓΟΥ

ΛΙΖΗ & ΜΙΛΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΛΙΑΚΟΥ ΤΑΝΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ

ΑΡΛΕΤΑ ΚΑΤΣΙΜΠΙΡΗ ΒΙΚΥ ΣΟΥΡΑΒΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ

ΤΟΝΥ & ΠΙΠΙΝΑ ΣΤΟΚΜΠΕΙΛΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΝΔΡΕΑΣ

ΝΟΡΑ ΔΑΝΗΛΑΤΟΥ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΔΑΓΚΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΚΚΟΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΒΑΣΩ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΣΤΗ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΠΗ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!