ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα gourmet δείπνο, μία έναστρη νύχτα & ένα υπέροχο πάρτι γεμάτο φυσαλίδες Moët & Chandon!

Η Moët & Chandon γιόρτασε την καθιερωμένη πλέον Moët & Chandon Grand Day, μια ημέρα εορτασμού που πραγματοποιήθηκε σε όλον τον κόσμο, από την Νέα Υόρκη στην Ίμπιζα και από το Λονδίνο έως το Τόκιο. Για 24 ώρες φίλοι και καλεσμένοι της μάρκας βρέθηκαν όλοι μαζί για να υψώσουν τα ποτήρια τους σε μια πρόποση του παγκόσμιου συμβόλου γιορτής! Μια παράδοση που ξεκίνησε το 2016, η Moët & Chandon Grand Day, συνέχισε και φέτος, με μια λαμπερή σειρά γεγονότων που γιόρτασαν το επικό ταξίδι της Moët Impérial, μια σαμπάνια που είναι ταυτισμένη με την επιτυχία, τη λάμψη, τη γενναιοδωρία, το μεγαλείο και την καινοτομία και βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε μεγάλης, σημαντικής και πάνω από όλα χαρούμενης στιγμής ανά την υφήλιο.

ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ( Brand Manager Moet ) ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ( Market Manager Moet – Hennessy ) ΝΤΟΓΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΗ TED ΛΕΛΕΚΑΣ ( Brand Ambassador Moet – Hennessy )

Ειδικά φέτος, η γιορτή είναι διπλή, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από την ιστορική στιγμή που η signature Σαμπάνια, η πιο αναγνωρίσιμη και δημοφιλής Σαμπάνια του κόσμου, η Moët & Chandon Brut Imperial, απέκτησε το όνομά της.

To υπέροχο τραπέζι έτοιμο για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της Moët & Chandon

Το βράδυ του Σαββάτου, κάτω από τον έναστρο νυχτερινό ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο C-Lounge του Island, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα gourmet δείπνο, βασισμένο στο γαλλικό art-de-vivre, όπου πρωταγωνιστούσε η Moët & Chandon Brut Imperial.

ΣΗΛΙΑ ΠΟΤΙΟΥΔΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

Η γεμάτη φυσαλίδες νύχτα, με μαγευτικό art de la table γέμισε με χρυσά φώτα, μουσικές και πυροτεχνήματα. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι έζησαν από κοντά την θεαματική τελετουργία του sabrage– την τέχνη του να ανοίγει μια σαμπάνια με σπαθί- και στη συνέχεια το εντυπωσιακό γέμισμα της πυραμίδας, σήμα κατατεθέν του οίκου.

ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ ΠΑΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

ΜΑΝΙΝΑ ΗΛΙΑΔΗ ΟΛΓΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΝΑΧΜΙΑ ΡΟΝΙ ΚΑΡΡΑ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΖΑΡΑΤΟΥ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΣΣΥΒΑ ΦΕΝΥ ΜΠΟΥΖΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!