ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λάβετε θέσεις στον αγώνα… ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση!

Σε Συνέντευξη Τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι στο ΙΑΣΩ, ανακοινώθηκαν οι δράσεις του ENDOMARCH Greece για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την Ενδομητρίωση.
Το κίνημα ΕNDOMARCH WORLWIDE, το οποίο ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και διεξάγεται σε πάνω από 50 χώρες στου κόσμου, έχει καταφέρει να κάνει γνωστή την άγνωστη χρόνια πάθηση από την οποία υποφέρουν εκατομμύρια γυναίκες.
Το παγκόσμιο αυτό κίνημα έχει αναλάβει να σπάσει τη σιωπή, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τη σιωπηλή νόσο που «χτυπά» 1 στις 10 γυναίκες παγκοσμίως.
Πρόκειται για μια παθολογική κατάσταση η οποία δημιουργείται όταν τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας δυνατούς πόνους, αιμορραγία και προβλήματα υπογονιμότητας. Απειλεί 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και η σωστή και έγκαιρη διάγνωσή της ακόμα και σήμερα γίνεται δύσκολα.
Η Ελλάδα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο παγκόσμιο αυτό κίνημα με μια σειρά δράσεων, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “AWARE” και οι οποίες κορυφώνονται με το ENDOMARCH-Greece RUN&WALK.
Το ENDOMARCH Greece RUN/WALK είναι ένας Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα με έναν Περίπατο 2,5 χιλιομέτρων στους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, στις 3/4/2016.

Εμείς θα τρέξουμε…

Μελίσσα Βαρδινογιάννη

Μελίσσα Βαρδινογιάννη

Αφροδίτη Σημίτη

Αφροδίτη Σημίτη

Diamond Club Danelian: Ειρήνη, Μυρτώ και Μπάρμπαρα Δανελιάν

Diamond Club Danelian: Ειρήνη, Μυρτώ και Μπάρμπαρα Δανελιάν

Εμμανουήλ Καραλής

Εμμανουήλ Καραλής

Μαρία Πολύζου

Μαρία Πολύζου

Στέλλα Ράπτη

Στέλλα Ράπτη

Επίσημοι Χορηγοί του EndoDay RUN/WALK είναι το ΙΑΣΩ, Γενική, Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική και το Nikki Beach, Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι.

Το Fay’s Control είναι Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας

1937191_1675061706077205_2191915516872442990_n

Δηλώστε Συμμετοχή στο www.endomarch.gr

Δείτε το υπέροχο βίντεο

 

error: Content is protected !!