ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ENDOMARCH-Greece RUN&WALK!

Λάβετε θέσεις στον αγώνα… ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση.
Το κίνημα ΕNDOMARCH WORLWIDE, το οποίο ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και διεξάγεται σε πάνω από 50 χώρες στου κόσμου, έχει καταφέρει να κάνει γνωστή την άγνωστη χρόνια πάθηση από την οποία υποφέρουν εκατομμύρια γυναίκες.
Τι είναι η ενδομητρίωση; Πρόκειται για μια παθολογική κατάσταση η οποία δημιουργείται όταν τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας δυνατούς πόνους, αιμορραγία και προβλήματα υπογονιμότητας. Απειλεί 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και η σωστή και έγκαιρη διάγνωσή της ακόμα και σήμερα γίνεται δύσκολα.

RêBüÄî
Η Ελλάδα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο παγκόσμιο αυτό κίνημα με μια σειρά δράσεων, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “AWARE” και οι οποίες κορυφώνονται με το ENDOMARCH-Greece RUN&WALK.
Πρόκειται για έναν Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα με έναν Περίπατο 2,5 χιλιομέτρων -ο περίπατος είναι για όλη την οικογένεια και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα παιδιά- στους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής.

12651356_1659341900982519_7009493259243772127_n
Το EndoDay RUN/WALK θα διεξαχθεί με την Επίσημη Χορηγία της Γενικής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Ομίλου «Ιασώ» και την Επίσημη Χορηγία του «Nikki Beach» Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι.
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 λάβετε θέση, τρέξτε, περπατήστε, ενημερωθείτε, ενημερώστε, για να τερματίσουμε… μαζί την Ενδομητρίωση.

Το Fay’s Control είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Endomarch-Greece Run & Walk 

fb pic
Δηλώστε Συμμετοχή στο www.endomarch.gr

error: Content is protected !!