ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“La Grande Exposition” & “Salon Art Shopping”: Η Μαρίνα Βερνίκου & η Εύη Σαββαίδη πλημμύρισαν με τη Τέχνη τους τον Πύργο του Άιφελ και το Μουσείο του Λούβρου!

Η πόλη του Φωτός γιόρτασε αυτές τις μέρες σε απόλυτα πολιτιστικό και καλλιτεχνικό κλίμα καθώς σε κάθε γωνιά της, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές και παγκόσμιου βεληνεκούς εκθέσεις τέχνης.

Η Εύη Σαββίδη και η Μαρίνα Βερνίκου είναι οι δύο μοναδικές Ελληνίδες που συμμετείχαν στις δύο από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις.

Η Εύη Σαββαίδη και η Μαρίνα Βερνίκου είναι οι δύο μοναδικές Ελληνίδες που συμμετείχαν στις δύο από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις.

H φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου και η γλύπτρια Εύη Σαββαίδη, είναι οι δύο μοναδικές Ελληνίδες που συμμετείχαν το φετινό Οκτώβριο, στις δύο από τις πιο δημοφιλείς αυτές εκθέσεις, τη «La Grande Exposition» στον Πύργο του Άιφελ, με επιμελητές τους Salvatore Russo και Francesco Saverio Russo και οικοδεσπότη τον Jose Van Roy Dali, γιο του διάσημου ζωγράφου, Salvador Dali και τη «Salon Art Shopping» στο Μουσείο του Λούβρου.

DSC06815DSC06723DSC06607

Την ίδια περίοδο πραγματοποιήθηκε παράλληλα στο Παρίσι και η έκθεση Fiac, στο Grand Palais.

DSC06870
Aξίζει να αναφέρουμε πως η έκθεση «La Grande Exposition» στον Πύργο του Άιφελ, είχε επετειακό χαρακτήρα, καθώς φέτος γιορτάστηκαν τα 125 χρόνια από την πρώτη έκθεση που είχε γίνει τότε στο Παρίσι. Επιλεγμένοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, έγιναν πρέσβεις της ιστορίας και της παράδοσης των χωρών τους με τις δημιουργίες τους.

DSC07017

Congratulations girls!!!! xxx

error: Content is protected !!