Σαν χθες θυμάμαι τι έγραφα πριν ένα χρόνο…Για αλλοτινά γενέθλια που γιορτάζονταν σε clubs έως πρωίας, μετέπειτα -χωρίς να το καταλάβουμε καν- σε καλά εστιατόρια να σβήνω κεράκια ανάμεσα σε φιλικά ζευγάρια -πλέον-, πέρυσι χωμένη μέσα σε Spa της Estee Lauder…
Φέτος ήθελα κάτι ακόμη πιο “φιλικό” στο ασφυκτικά γεμάτο ημερήσιο πρόγραμμα που δεν μας αφήνει στιγμή για breaks. Ήθελα ένα ολοήμερο break, μία κανονική “ανάσα” ανάμεσα στα “dos” και στα “deadlines”, ένα Birthday Brunch μόνο με φίλες. Στην αγαπημένη μου Boulangerie “Frank Ze Paul”. Ένα brunch σαν editorial βγαλμένο από το Fay’s Control, με όλα όσα αγαπάω να με περιστοιχίζουν, με όλα όσα καθημερινά προτείνω, ανάμεσα μας. Ανάμεσα στις αγαπημένες μου ορχιδέες Φαλαίνοψις και σε λευκές τουλίπες… Προσφέροντας τα απαραίτητα cocktails ενός σωστού brunch, βρετανικό Pimm’s και ολόφρεσκα Bloody Marys. Και εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες που μαζί επιλέξαμε με την αγαπημένη μου Έφη Έλληνα, και τον λατρεμένο chef της γνωστής Ελληνικής αλυσίδας “Frank Ze Paul”, Παναγιώτη Αργείτη. Πολλές από τις συνταγές των οποίων προσέφερα στις καλεσμένες μου τις έχω ήδη προτείνει μέσα από αυτό εδώ το blog…
Ένα brunch μόνο για τις φίλες μου, οι οποίες παράτησαν -ή ξέκλεψαν στιγμές- επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, για να γιορτάσουμε μαζί τα 44α γενέθλια μου. Αναχωρώντας αργά το απόγευμα πια, όταν τα παιδιά γυρνάνε σπίτι από το σχολείο, τις αποχαιρέτησα με κομψές συσκευασίες με τις αγαπημένες μου τρούφες.
Σας ευχαριστώ όλες, και την καθεμία ξεχωριστά που ήσασταν κοντά μου…
Φωτογραφίες: Studio Panoulis