ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: Ο Ζήσης Μπουκουβάλας ανάμεσα στους καλύτερους Πλαστικούς Χειρουργούς παγκοσμίως !

“Για τον Πλαστικό Χειρουργό η ομορφιά έχει ευρεία σημασία. Είναι συνδεδεμένη με το Ευ Ζην του κάθε ανθρώπου και προσπαθεί να ομαλοποιήσει κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Φυσιολογικό είναι αυτό που κανείς δεν μπορεί να παρατηρήσει.” Ivo Pitanguy

Τον Ζήση Μπουκουβάλα τον γνωρίζω…μία αιωνιότητα (;), ενώ την Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα μπορεί και πιο πολύ μιας και ήμασταν συμμαθήτριες… Όταν έφτασαν λοιπόν τα νέα στην Αθήνα, δεν μπορούσα να μην τα μεταφέρω: Ναι, ο Ζήσης βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους καλύτερους Πλαστικούς Χειρουργούς παγκοσμίως!!!

Ο Ζήσης και η Άλκηστις Μπουκουβάλα στην Βραζιλία

Ο Ζήσης και η Άλκηστις Μπουκουβάλα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, συμμετείχε στο 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο
Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο
συνέδριο του είδους του, σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Άλκηστις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου

Η κούκλα  Άλκηστις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου

Το συνέδριο, πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας υπό την αιγίδα του ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), αποτελώντας τόπο συνάντησης των κορυφαίων Πλαστικών Χειρουργών από όλη την υφήλιο!

Η Διεθνής Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) ιδρύθηκε πριν από 40 έτη. Η Αποστολή της είναι να κατέχει τα υψηλότερα πρότυπα για την ένταξη και την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης των μελών της για την προώθηση της ασφάλειας των ασθενών σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της είναι οι πλέον επίλεκτοι πλαστικοί χειρουργοί από κάθε χώρα.

Επίτιμος ομιλητής στην εναρκτήρια τελετή του 22ο Παγκόσμιου Συνεδρίου ISAPS 2014 Rio De Janeiro, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ivo Pitanguy, τον πρωτοπόρο ιδρυτή της πιο πλήρους σχολής πλαστικής χειρουργικής στην Βραζιλία. Αντιπροσωπευτικό του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζεται η αισθητική πλαστική χειρουργική από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς, είναι και το ακόλουθο απόσπασμα από την
ομιλία του καθηγητή Πιταγκί:
“Για τον Πλαστικό Χειρουργό η ομορφιά έχει ευρεία σημασία. Είναι συνδεδεμένη με το Ευ Ζην του κάθε ανθρώπου και προσπαθεί να ομαλοποιήσει κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.
Φυσιολογικό είναι αυτό που κανείς δεν μπορεί να παρατηρήσει.”

Ivo Pitanguy, Ζήσης Μπουκουβάλας

Ivo Pitanguy, Ζήσης Μπουκουβάλας

Μεταξύ των σημαντικών πλαστικών χειρουργών που έδωσαν το παρόν στο συνέδριο, ήταν και ο Carlos Oscar Uebel MD (Πρόεδρος ISAPS & Πρόεδρος του συνεδρίου), ο Susumo Takayanagi MD (νεοεκλεγείς πρόεδρος & πρόεδρος του επόμενου συνεδρίου του ISAPS που θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο 2016, στο Kyoto της Ιαπωνίας), ο Thomas Biggs MD (από τους
παλαιότερους προέδρους του ISAPS και πλέον διακεκριμένους Πλαστικούς Χειρουργούς) και η Ruth Graf MD, η οποία καθιέρωσε και εξέλιξε την αυξητική στήθους με την τεχνική Subfascial. Με το Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την περαιτέρω διάδοση της τεχνικής αυτής στους Πλαστικούς Χειρουργούς.

Ζήσης Μπουκουβάλας

Carlos Oscar Uebel, Ζήσης Μπουκουβάλας

Στο συνέδριο συζητήθηκαν όλες οι νέες τάσεις και τεχνικές της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, με κυριότερη την Αυξητική Βλεφαροπλαστική που ήδη εφαρμόζεται και στην Ελλάδα, από τον Δρ Μπουκουβάλα.

Συγχαρητήρια!!!

error: Content is protected !!