ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kοσμοπολίτικες γαστρονομικές γεύσεις στο Kiku Mykonos!

Από τον κοσμοπολίτικο αέρα της Μυκόνου, δεν γινόταν να λείπει η Kiku νοοτροπία. Γι’ αυτό και το Kiku Mykonos στην αυλή του ξενοδοχείου LETO φέρνει τις ιαπωνικές του γεύσεις για όγδοη συνεχή χρονιά στο νησί.

Συνδυάζοντας την ιαπωνική τέχνη της γαστρονομίας και την ελληνική φιλοξενία, το Kiku Mykonos δεν θα μπορούσε να «χάσει». Γι’ αυτό και για όγδοη συνεχή χρονιά φέρνει τις προσεγμένες ιαπωνικές του γεύσεις στο νησί, ανοίγοντας τις πόρτες του για τους επισκέπτες του νησιού. Με την αίσθηση πολυτέλειας να κυριαρχεί, την ελληνική φιλοξενία να αναδεικνύεται, την ιαπωνική τέχνη της γαστρονομίας να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και τις εκλεκτές πρώτες ύλες να μετουσιώνονται σε πιάτα με αυθεντικές γεύσεις και αρώματα, το Kiku Mykonos είναι σίγουρο ότι εντυπωσιάζει.

Ο executive sushi chef, Shoji Morita

Ο Shoji Morita, έπειτα από έναν εντυπωσιακό χειμώνα στην Ελβετία και έχοντας δίπλα του τον Μιχάλη Μερζένη και τον Αlsi Sinanaj, έχει μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία του γύρω από την ιαπωνική κουζίνα στη Μύκονο προσφέροντας στους επισκέπτες του Νησιού των Ανέμων εξαιρετικές γεύσεις από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου. Οι παραδοσιακές προτάσεις της ιαπωνικής γαστρονομίας κυριαρχούν, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιο δημιουργικές προσεγγίσεις με τη λιτότητα της γιαπωνέζικης κουζίνας να πρωταγωνιστεί. Πιάτα αριστοτεχνικά στημένα κερδίζουν τις εντυπώσεις και συνοδεύονται από σάκε, αλλά και ευφάνταστα κοκτέιλ με κύριο συστατικό το παραδοσιακό ποτό της Ιαπωνίας, αναδεικνύοντας το Kiku στον απόλυτο προορισμό για τα καλοκαιρινά μυκονιάτικα βράδια.

Το χαρακτηριστικό αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο συναντά τη φινέτσα της ιαπωνικής κουλτούρας, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων ανάμεσα στους δύο αυτούς πολιτισμούς. Γευστικά πιάτα, δροσερά κοκτέιλ και δυνατή μουσική αποτελούν το τρίπτυχο για ένα μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές στο πιο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί!

error: Content is protected !!