ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Rolling In Love!

Η πλήρης απώλεια φραγμών, μια ξέφρενη περιπέτεια για την ψυχή, το Rolling In Love γιορτάζει τον έρωτα ως τον απόλυτο εθισμό—η κύρια έμπνευση για την KILIAN από την ίδρυσή της πριν από δέκα χρόνια.
Το Rolling In Love είναι ένα musc de peau άρωμα, που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του έντονου ερωτικού συναισθήματος, που γίνεται ένα με το δέρμα. Ένα μεθυστικό άρωμα, που ενσωματώνεται απόλυτα φυσικά σε μια από τις τέσσερις οσφρητικές οικογένειες που καθορίζουν τη μοναδική προσέγγιση του δημιουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή Kilian Hennessy στη δημιουργία αρωμάτων: THE NARCOTICS.
Σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Pascal Gaurin, ο Kilian Hennessy πήρε μια εντελώς νέα κατεύθυνση με αυτή τη δημιουργία, διαφοροποιώντας το οσφρητικό του στυλ. Το Rolling In Love είναι πολύ πιο άμεσο και λιγότερο πολύπλευρο από τα προηγούμενα αρώματα του – σχεδόν “μονοχρωματικό” στη στοχευμένη αναπαράσταση ενός μόνο συναισθήματος. Πράγματι, η πρόθεσή του ήταν να κάνει το Rolling In Love ένα “λευκό” άρωμα, συνδυάζοντας διαφορετικές υφές παράλληλα με τα ίχνη που αφήνει το άρωμα, με νότες από σπόρους ιβίσκου, γάλα αμυγδάλου, ίριδα, φρέζια, και musk.


Η αίσθηση του να νιώθεις έκπληκτος αλλά ενθουσιασμένος, ποιητικός με μια δόση τρέλας, χαμένος αλλά ταυτόχρονα ακριβώς εκεί όπου πρέπει να είσαι—αυτή είναι ανατρεπτική αίσθηση του Rolling In Love . Ενώ τα όρια και οι προσωπικές σου άμυνες να πέφτουν, γίνεσαι ένα με το άλλο σου μισό.
Το άρωμα περιβάλλει άμεσα τους ερωτευμένους σε ένα πέπλο με νότες από ιβίσκο και γάλα καρύδας. Η αισθησιακή, ενθουσιώδης και σαγηνευτική καρδιά της ίριδας σε συνδυασμό με τις νότες από φρέζια οδηγούν τις αισθήσεις προς την απόλυτη έκσταση. Tonka bean, εκλεκτό εκχύλισμα βανίλιας και απόλυτο άρωμα από τουμπερόζα αναμειγνύονται στο δέρμα με αξέχαστες νότες από musk και συνυπάρχουν με πιο γλυκές νότες χωρίς αρχή και τέλος.
Για να εκφράσει αυτό το πάθος, το Rolling In Love λανσάρει για πρώτη φορά ένα νέο χρώμα για το εικονικό μπουκάλι KILIAN—ένα εκπληκτικό κόκκινο με χρυσές λεπτομέρειες. Η χαρακτηριστική ασπίδα του Αχιλλέα κοσμεί τις πλευρές του, επισημαίνοντας τη βασική πεποίθηση του Kilian Hennessy στην προστατευτική δύναμη του αρώματος.


Η αγάπη είναι το πιο δυνατό ναρκωτικό.
Και είναι απλά το καλύτερο: ελεύθερη, απίστευτα ισχυρή που σου αλλάζει τη ζωή. Και ενώ τίποτα δεν είναι καλύτερο από το αληθινό συναίσθημα, το Rolling In Love πλησιάζει το εξωφρενικά εθιστικό ταξίδι στην αγάπη.

Τα σημεία πώλησης της μάρκας KILIAN είναι:
στα πολυκαταστήματα attica στο City Link, στο Golden Hall & στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή, στο Hondos Center στην Μύκονο και στην Σαντορίνη και online στο atticabeauty.gr
Σύντομα και στο attica Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Rolling In Love!

error: Content is protected !!