ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καλή Κυριακή των Βαΐων πλημμυρισμένη με τα πιο μεθυστικά αρώματα του ελληνικού αγρού!

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, Κυριακή των Βαΐων έκανα τις τελευταίες μου αγορές πριν πάρω το flying για το νησί, για να πάω να ανοίξω το σπίτι στις Σπέτσες. Τελευταίες γιατί ήθελα να μεταφέρω όσο πιο φρέσκες γινόταν τις δημιουργίες της Αντουανέτας Κουτσουράδη για κάθε ένα ξεχωριστό Πάσχα, και φυσικά, από ένα custom made Στεφάνι που της ζητούσα πάντα να μου φτιάξει για την πόρτα και για “το καλό” του σπιτιού, ή αν είχαμε τον χρόνο και την διάθεση, να το φτιάξουμε μαζί.
Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, Κυριακή των Βαΐων, πήγαινα στο αγαπημένο μου flower shop της Κηφισιάς, αυτό της Antoinetta Koutsouradi, αυτό που πάντα πλημμυρισμένο από τα υπέροχα αρώματα των ολόφρεσκων συνθέσεων του και από την πανδαισία των χρωμάτων των Πασχαλινών μπουκέτων, με υποδεχόταν να επιλέξω όλα όσα θα υπέγραφαν με την κομψότητα και με την ομορφιά τους, την ομορφότερη γιορτή της Άνοιξης, το Πάσχα.


Φέτος, η πανδημία ακύρωσε άλλο ένα “καθιερωμένο” μας, άλλη μία αγαπημένη συνήθεια από αυτές που κάθε οικογένεια φυλάει σαν άλλους πολύτιμους θησαυρούς στα ήθη και στα έθιμα της.

Όμως ίσως φέτος, έχουμε ανάγκη περισσότερη από ποτέ να στολίσουμε το σπίτι μας με φρέσκα άνθη του αγρού, με Πασχαλιές και με ζουμπούλια ευλαβικά τοποθετημένα σε ευφάνταστες κατασκευές και δημιουργίες που θα αλλάξουν το κέφι στο σπίτι μας, που θα ομορφύνουν το τραπέζι της Λαμπρής, που με τα φρέσκα αρώματα τους θα χαρίσουν την άνθιση και τον οργασμό της εξοχής στο φετινό μας, διαφορετικό, αλλά όχι απαραίτητα ανιαρό μας Πάσχα.


Ίσως φέτος που θα συμπέσει η Ανάσταση με την Πρωτομαγιά, έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να επιλέξουμε από την Αντουανέτα το ομορφότερο Στεφάνι, αυτό για την πόρτα και για “το καλό” του σπιτιού!


Καλή Κυριακή των Βαΐων να έχουμε και μία καλή Λαμπρή, πλημμυρισμένη με τα πιο μεθυστικά αρώματα του ελληνικού αγρού!

Antoinetta Koutsouradi: Κυριαζή 2 Κηφισιά, Τηλ. +30 210 8010395, Κιν. +30 693 6774287

error: Content is protected !!