ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Illusion is the first of all pleasures! Voltaire

Το Museum of Illusions Athens, γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της μόδας, του πολιτισμού, των ΜΜΕ, των επιχειρήσεων και των social media, οι οποίοι γνώρισαν τα νέα, μοναδικά εκθέματα του μουσείου και ταξίδεψαν στον μοναδικό κόσμο των ψευδαισθήσεων.

Σάκης Τανιμανίδης, Κώστας Μπακογιάννης & Χάρης Δούρος

Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα & Μάνος Γαβράς

Χριστίνα Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου

Στον χώρο της εκδήλωσης βρέθηκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και o Μίλτος Καμπουρίδης με τις συντρόφους τους Χριστίνα Μπόμπα και Μαρίνα Βερνίκου καθώς και ο δήμαρχος Αθηνών Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της Τεχνόπολης Κωνσταντίνος Δέδες, ο Μάνος Γαβράς, η Ευτυχία Λαζάρου, η Κάτια Δέδε, ο Jason Roditis, ο Στέφανος Δημουλάς, η Έλενα Λιζάρδου, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, ο Τάσος Μητρόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης

Το Museum of Illusions Athens άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018 και μέχρι σήμερα το έχουν επισκεφτεί περισσότεροι από 340.000 επισκέπτες, αποδεικνύοντας πως αποτελεί τον πιο αγαπημένο και καινοτόμο χώρο της πόλης, στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας.

Μαρίνα Βερνίκου

Χριστίνα Μπόμπα

Στο μουσείο βρίσκονται περισσότερα από 40 εκθέματα οπτικών, διαδραστικών και φωτογραφικών ψευδαισθήσεων.

Έλενα Λιζάρδου

Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Chali Jennings

Αναστασία Περράκη, Ζωή Κατσάτου

Απόστολος Μητρόπουλος, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης, Κώστας Μπακογιάννης

Ν.Ροδίτη, J.Roditis & Ε.Τσιορλίδα

Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

error: Content is protected !!