ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Θέμις Ζουγανέλη στη μάχη κατά του Covid-19 προσφέρει 1.000 προστατευτικές μάσκες!

Το ελληνικό luxury lifestyle brand THEMIS Z με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και άμεσης ανταπόκρισης στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης της Υγείας στη χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 παρέχει στο Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας 1.000 προστατευτικές μάσκες.

Στη μάχη κατά του Covid-19 και θέλοντας να συνεισφέρει στη διατήρηση της καλής υγείας των συμπολιτών της, η δημιουργός του luxury lifestyle brand, Θέμις Ζουγανέλη, αλλάζει τη γραμμή παραγωγής της και προσαρμόζοντάς τη προσωρινά τη στρέφει στην παραγωγή 1.000 προστατευτικών μασκών.

«Ερχόμενη αντιμέτωπη με την πανδημία ένιωσα την υποχρέωση να συνεχίσω να παράγω ως επιχείρηση, αλλά αυτή τη φορά με στόχο την προσφορά στην κοινωνία που αυτή τη στιγμή το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να διατηρήσω ενεργή τη γραμμή παραγωγής και να αλλάξω το τελικό προϊόν, καταλήγοντας στην παραγωγή προστατευτικών μασκών. Είναι υποχρέωσή μας σε τέτοιες περιόδους να μην σβήνουμε τις «μηχανές» αλλά να συνεχίζουμε να παράγουμε βοηθώντας όπως μπορούμε την κοινωνία», δηλώνει η δημιουργός.

Οι έμπειρες μοδίστρες των ατελιέ THEMIS Z τηρώντας πρώτα απ’ όλα τα αυστηρότερα μέτρα προστασίας της υγείας για τις ίδιες και τις συνεργάτιδες τους και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για τη σωστή παραγωγή προστατευτικού υλικού ξεκινούν τη χειροποίητη κατασκευή προστατευτικών μασκών.

Η παραχώρηση των 1.000 προστατευτικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας θα γίνεται ανά 100 κομμάτια κάθε φορά που εκείνα ολοκληρώνονται στα ατελιέ του brand στην Αθήνα έτσι ώστε η δωρεά να έχει άμεση ανταπόκριση στην κάλυψη των αναγκών σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνει η ανθρωπότητα, η THEMIS Z στέκεται πλάι στην ελληνική κοινωνία στηρίζοντας την με όποιο δυνατό μέσο, μια αξία άρρηκτα συνδεδεμένη με το DNA του brand, και υπόσχεται να συμβάλει με τον τρόπο της στην κάλυψη των αναγκών στην πρώτη γραμμή.

error: Content is protected !!