ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η That Gorilla Brand στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Διαθέτοντας μια μοναδική γκάμα ρούχων και αξεσουάρ, η εταιρεία That Gorilla Brand επικεντρώνεται στη μοναδικότητα, την ποιότητα και τον σχεδιασμό, παρακάμπτοντας την κερδοφορία και επισημαίνοντας τη σημασία της επιστροφής. Η That Gorilla Brand ιδρύθηκε το 2018 με μία αποστολή: να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο από ένα brand fashion. Να δημιουργήσει μία φιλοσοφία, ένα όραμα όμορφο, ωμό και ασυμβίβαστο που δεσμεύεται να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.


Στόχος της εταιρείας είναι η ανταπόδοση στο μεγαλειώδες, ανεπιτήδευτα χαρισματικό πλάσμα, τον γορίλα. Η προαγωγή της προστασίας και στήριξής του, πυροδοτεί τις τρεις κατευθυντήριες αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρείας: δύναμη, αγάπη και πίστη. Η That Gorilla Brand -η ίδρυση της οποίας άλλωστε εμπνεύστηκε από το επιβλητικό αυτό ζώο- υποστηρίζει έμπρακτα τον φιλανθρωπικό οργανισμό Gorilla Organization που εργάζεται ακούραστα για την προστασία του γορίλα και του οικότοπού του, προσφέροντας δύο ευρώ από κάθε πώληση, ενώ ταυτόχρονα επιλέγεται κάθε σεζόν ένα αποκλειστικό κομμάτι από τη γυναικεία, την ανδρική και την παιδική συλλογή, όπου το 100% των κερδών καταλήγουν αποκλειστικά σε αυτόν τον εκπληκτικό σκοπό.


Η συλλογή 2020 παρουσιάζει ένα νέο, μινιμαλιστικό σχέδιο εστιάζοντας στην ταυτότητα και στη φιλοσοφία της εταιρείας. Χρησιμοποιώντας τις διάφορες εκδοχές του λογοτύπου That Gorilla Brand δημιουργείται μια εκλεπτυσμένη συλλογή από άνετα και κομψά κομμάτια, αποκλειστικά, όπως κάθε φορά, από τα ποιοτικότερα υφάσματα.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί την αυτή την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η That Gorilla Brand, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!