ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H The Artians by Konstantina στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Η συλλογή SS20 “DIKTI” του brand The Artians by Konstantina αντλεί έμπνευση από το μυστηριώδη και συναρπαστικό μινωικό πολιτισμό που αναπτύχθηκε στην Κρήτη μεταξύ 3000 και 1500 πΧ. Ιέρειες και γυναίκες σε κυρίαρχες θέσεις με εξουσία σε μια περίπλοκη κοινωνία, περισσότερο μητριαρχική , τυλιγμένες από περίτεχνα ενδύματα αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία της συλλογής που ονομάζεται DIKTI.

Το όνομα της το δανείζεται από την οροσειρά Δίκτη της Κρήτης, τόπο όπου σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε ο Δίας ( Δίας-τίκτω).

Την χαρακτηρίζουν χρώματα έντονα όπως το κόκκινο και το αιγυπτιακό μπλε που εισήγαγαν οι μινωίτες από τους Αιγύπτιους και μοτίβα δανεισμένα και αποτυπωμένα με σύγχρονο τρόπο από την αρχιτεκτονική της Κνωσού, την αγγειοπλαστική και τις τοιχογραφίες της μινωικής Κρήτης.

Πρόκειται για μια συλλογή που, αποτείνοντας φόρο τιμής στην δυναμική και κυρίαρχη μινωίτισσα, απευθύνεται σήμερα στη σύγχρονη γυναίκα που τολμά να ξεχωρίσει με τις επιλογές της.

Περιλαβάνει φορέματα , πουκάμισα με μοναδική ραφή και λεπτομέρεια και ensembles που φέρουν τα exclusive και συλλεκτικά πλέον prints The Artians by Konstantina και διατίθεται σε επιλεγμένες boutiques στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και στο www.theartians.com.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η δημιουργός της The Artians by Konstantina, Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!