ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συλλογή 2k10 by Κατερίνα Καμίση, στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Καμίση κάνει δυναμική εμφάνιση στο καλοκαιρινό The Pop Up Project in the Garden, παρουσιάζοντας τις νέες της δημιουργίες. Η νέα συλλογή κοσμημάτων 2k10 by Κατερίνα Καμίση συνδυάζει αριστοτεχνικά κοράλια, κοχύλια και μαργαριτάρια, με αλυσίδες, λαμπερά κρύσταλλα και ό,τι άλλο επιτάσσει η μόδα. Και φυσικά, δεν λείπουν οι καλοκαιρινές τσάντες και τα ζωγραφισμένα καπέλα, διακοσμημένα με φυσικά κοχύλια.


Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή συλλογή 2k10 by Κατερίνα Καμίση που θα αναδείξει το καλοκαιρινό σας στυλ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η δημιουργός του 2k10, Κατερίνα Καμίση, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!