ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Wings στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Η συλλογή της wings για το φετινό καλοκαίρι δημιουργήθηκε όπως κάθε φορά με βασικό κριτήριο την υψηλή ποιότητα στα υλικά και τις άριστες τεχνικές κατασκευής των δερμάτινων τσαντών και αξεσουάρ. To εμβληματικό δέρμα πύθωνα σε χρώματα εμπνευσμένα από τα Ελληνικά νησιά κυριαρχεί στη νέα Collection SS2020, με πρωταρχικό κριτήριο την διαχρονικότητα και την εμμονή της δημιουργού στην λεπτομέρεια.

Χειροποίητη σε κάθε στάδιο της παραγωγής της, και αυτή η συλλογή της Wings έχει να προτείνει τα πιο φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα και νέα must-have σχέδια, πάντα στο πιο ελαφρύ δέρμα, που έχουμε όλοι αγαπήσει.

Η designer Σοφία Ανδριώτη για αυτό το καλοκαίρι μας προτείνει γήινα χρώματα αλλά και παστέλ, τους κομψότερους τόνους του μπλε, το κομψό λευκό του Αιγαίου, το έντονο κίτρινο του ηλίου αλλά και τους πιο εκλεπτυσμένους τόνους του ροζ.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η δημιουργός της Wings, Σοφία Ανδριώτη, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!