ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Τalin στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Το αγαπημένο brand παιδικών και γυναικειων ρούχων, Talin θα βρίσκεται στο The Pop Up Project  “Take me to The Beach!” με απίθανα ρούχα για μικρά κορίτσια και τις μαμάδες τους. Girly t-shirts, τολμηρά αλλά και πρακτικά leggings για όλες τις ώρες,  confy γιλέκα αλλά και ολοκαίνουρια σχέδια από τις λατρεμένες και best seller  ballerinas παρουσιάζονται για να κερδίσουν όπως πάντα το στυλ μικρών και μεγάλων.

Πίσω από το brand Talin, βρίσκεται η Ταλίν Ζακιάν. Με σπουδές marketing, μεγάλωσε μέσα στα υφάσματα, ταξίδευε χρόνια στο Παρίσι, το Χονγκ-Κονγκ, την Κίνα μέχρι που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα σχεδιάζοντας απίθανα ρούχα για παιδιά.

Ξεκίνησε με τα γνωστά αέρινα παιδικά καφτάνια σε υπέροχα χρώματα τα οποία λάτρεψαν όλοι. Συνέχισε με εκπληκτικά σχέδια που μπορούν να φορέσουν τόσο οι κόρες όσο και οι μαμάδες. Ειναι μητέρα η ίδια δύο κοριτσιών που την εμπνέουν και την ενθαρρύνουν να δημιουργεί πρωτότυπα σχέδια που τελικά ενθουσιάζουν όσους τα έχουν δει, δοκιμάσει και αποκτήσει!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!