ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Viscosity Art & Resin Gallery στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Πρωτοποριακά για την Ελλάδα, η γκαλερί Viscosity δημιουργεί και προσφέρει μια καινούρια ματιά τόσο σε πίνακες, όσο και σε χρηστικά αντικείμενα αλλά και έπιπλα, μετατρέποντάς τα σε μοναδικά έργα τέχνης.
Ο συνδυασμός της ρητίνης με υλικά όπως το ξύλο ή η πορσελάνη, η μίξη με χρωστικές και η χύτευση σε καλούπια δίνουν ως αποτέλεσμα χειροποίητα αντικείμενα ιδιαίτερης αισθητικής και τεχνοτροπίας.
Σκοπός της Viscosity, είναι το μοναδικό concept και οι συνδυασμοί τω χρωμάτων να δημιουργούν μια ανάταση ψυχής και να μας γεμίζουν με θετική ενέργεια, εντάσσοντας στοιχεία χρηστικής τέχνης στη διακόσμηση των χώρων μας.


Η συλλογή που εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούριες δημιουργίες, είναι διαθέσιμη στην Κηφισιά στην οδό Κολοκοτρώνη 7, ηλεκτρονικά στο www.viscosityart.com, ενώ φιλοξενείται και σε επιλεγμένους χώρους.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!