ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η imisi στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Τα imisi bracelets ξεκίνησαν από μια ιδέα που συναντήθηκε με έναν μύθο!
Σύμφωνα με τον μύθο λοιπόν, στη Νότια Ελλάδα, η κυρία Αριάδνη γυρνούσε σε πόλεις και χωριά βοηθώντας τις γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια. Χάρη στην καλοσύνη και τις γνώσεις της ήταν παντού καλοδεχούμενη, ενώ χάρη σε μια μοναδική της συνήθεια είχε γίνει πασίγνωστη: σε κάθε παιδί που έφερνε στον κόσμο έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι του. Ο μύθος λέει ότι όσα από τα παιδιά μεγάλωσαν, κράτησαν το κορδελάκι τους και είχαν την τύχη κάπου, κάποτε να συναντηθούν, ανέπτυξαν μεταξύ τους μια μοναδική σχέση. Άλλοι ερωτεύτηκαν κι έκαναν τη δική τους οικογένεια, άλλους η κορδέλα τους ένωσε με μια βαθιά φιλία, και άλλοι συνεργάστηκαν επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Όλοι όμως βρήκαν το άλλο τους μισό που έκανε τη ζωή τους καλύτερη.
Η ιδέα ξεκίνησε από ένα «στοίχημα» που έπρεπε να κερδηθεί: μια φράση μπορεί να γίνει η αφορμή να πεις στον άλλον κάτι για τον εαυτό σου, μπορεί να φέρει δύο, τρεις, πέντε ανθρώπους πιο κοντά, μπορεί να ξεδιπλώσει φιλίες και να απογειώσει σχέσεις. Άλλωστε, από λίγες λέξεις δεν αρχίζουν όλα;


Έτσι δημιουργήθηκαν τα «ζευγάρια» imisi bracelets με φράσεις που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Όπως θα ταιριάζουν και εκείνοι που φορώντας το υφασμάτινο βραχιολάκι, θα συναντήσουν εκείνον που έχει διαλέξει τη φράση που συμπληρώνει τη δική τους. Κι έτσι θα έχουν ανακαλύψει το άλλο τους μισό!
Η ιδέα imisi όμως δεν ησυχάζει!


Ανανεώνεται διαρκώς και επεκτείνεται! Έτσι, εκτός από τα βραχιόλια, δημιουργήθηκαν πολύχρωμα back packs, σούπερ βολικές τσάντες για παραλία, πετσέτες θάλασσας που «κουμπώνουν» στις ξαπλώστρες και τις φανταστικές zippi towels με ενσωματωμένες τσέπες, πολύχρωμα φερμουάρ και θήκη για χρωματιστό φουσκωτό μαξιλαράκι (!!!) που περιέχεται σε κάθε πετσέτα, επάργυρα και επίχρυσα clue pendants, χειροποίητα κοκάλινα γυαλιά ηλίου και αρωματικά κεριά σε κούπες εμαγιέ που σε ταξιδεύουν στο ελληνικό καλοκαίρι.

Εννοείται βέβαια, ότι όλα τα προϊόντα imisi μένουν πιστά στο imisi concept, αφού όλα έχουν τις μοναδικές φράσεις που μας οδηγούν στους ανθρώπους που ταιριάζουμε. Φράσεις που δημιουργούμε, παίρνοντας ερεθίσματα και έμπνευση, από μια φράση που ακούμε τυχαία στον δρόμο, από μια επιθυμία που κάποιος μας εκμυστηρεύεται, από σκέψεις και γνώμες που μοιράζονται μαζί μας οι φίλοι μας.

Γιατί εμείς επιμένουμε οι φράσεις μας να είναι αυθεντικές και σύγχρονες, γι’ αυτό και δεν αντιγράφουμε, ούτε δανειζόμαστε quotes από διάσημες προσωπικότητες. Δημιουργούμε για όλους εκείνους που θέλουν να είναι μοναδικοί. Όπως μοναδικό είναι και κάθε προϊόν που σχεδιάζουμε…

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!