ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H HeartbeatInk Gold Label στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Η resort wear ετικέτα HeartbeatInk Gold Label εκφράζεται μέσα από την γεωμετρία και την σημειολογική δύναμη των ρούχων. Αποτελείται από πολυτελή μαγιό, εντυπωσιακά κιμονό, εμπνευσμένα καφτάνια και αιθέρια maxi φορέματα. Η δυναμική αισθητική, τα γοητευτικά μοτίβα, τα ιδιαίτερα πατρόν, η υψηλή ποιότητα και η άψογη εφαρμογή είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της HeartbeatInk Gold Label, η οποία ήδη από την πρώτη της κολεξιόν για το καλοκαίρι του 2017, ξεχώρισε.

Είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που σχεδιάζει, ράβει και παράγει με ηθικό τρόπο εξολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Απευθύνεται σε γυναίκες με προσωπικότητα, χωρίς συγκεκριμένη ηλικία, που θα ενσωματώσουν τις έντονες δημιουργίες του brand στο δικό τους στυλ.

Που αγαπούν τη μόδα, την πολυτέλεια, την άνεση και την μοναδικότητα. Η ιδρύτρια και συν-σχεδιάστρια της HeartbeatInk Gold Label, Ινώ Μέη, εμπνέεται κυρίως από την τέχνη του tattoo και την ιερή γεωμετρία. Το όραμά της είναι να συμβάλλει με τις δημιουργίες στο να αισθάνονται οι γυναίκες ακόμα πιο ξεχωριστές και κυρίαρχες της εικόνας τους.

Showroom & Shop: Δελιγιάννη 11 & Φραγκούδη, Καλλιθέα, ΤΚ 17671, +30 2155454009, +30 6985 815309, καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!