ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συναρπαστική Ομιλία του κορυφαίου life coach Michael Neill στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη!

Ο Michael Neill επισκέφθηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του διεθνούς best-seller του “The Inside-Out Revolution – Η Επανάσταση Αρχίζει από Μέσα Μας” στη χώρα μας, από τις εκδόσεις Διόπτρα. Προσκεκλημένος της Certified Transformative Coach Σοφίας Κουτσιανά που έχει θητεύσει στο πλευρό του για μεγάλο διάστημα, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα “Unleashing Potential: How to get more out of yourself, others, and your life” αναπτύσσοντας τη ριζοσπαστική μέθοδο coaching του, που βασίζεται στη θεωρία των Τριών Αρχών, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό από το πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς και επιφανείς εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η συναρπαστική Ομιλία του κορυφαίου life coach Michael Neill στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη

O Michael Neill κατά την ομιλία του

Η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε την εκδήλωση και η Σοφία Κουτσιανά προλόγισε τον Michael Neill, αναφερόμενη στη δική της πορεία ως life coach και στην επιδραστικότητα του μέντορά της και της μεθόδου του, που οδηγούν ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με τις Τρεις Αρχές, σε δραστικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μαρία Σαράφογλου, Michael Neill, Σοφία Κουτσιανά στη συζήτηση που ακολούθησε

Στην ομιλία του, ο Michael Neill ανέλυσε το πώς ο καθένας μας έχει την ικανότητα να απελευθερώσει τις δυνατότητές του για να πετύχει να αποκαλύψει την καλύτερη εκδοχή της ζωής του, μέσα από συναρπαστικά παραδείγματα και ενδιαφέρουσες αναφορές. Ακολούθησε συζήτηση με τον ίδιο, τη Σοφία Κουτσιανά, τη Μαρία Σαράφογλου και την ενεργή συμμετοχή του κοινού που απηύθυνε ερωτήματα για την αυτοβελτίωση και την εφαρμογή της μεθόδου.

Νίκη Κουτσιανά, Μανουέλλα Παυλίδου

Ελένη Κωνσταντινίδη, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Μαρέβα Μητσοτάκη

Νίκη Λαλιώτη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Λυδία Κονιόρδου

Φαίη Μπαρμπαλιά-Μάνεση, Έλενα Μπαρμπαλιά-Σαρακάκη

Μαρίζα και Βικτωρία Φασιανού

Μάνια Ντέλου, Τζωρτζίνα Έλληνα

Μαρίνα Λαλιώτη, Ελένη Βασιλειάδη

Σοφία Κουτσιανά , Μαρία Σαράφογλου, Michael Neill, Μιχάλης Μπούσσιας

Μαρίνα Σωτηρίου, Σοφία Κουτσιανά, Εκάβη Βαλλερά, Μαρία Καχραμάνογλου

It’s good to know:Ο Michael Neill είναι life coach διεθνούς φήμης και συγγραφέας των best-seller ‘Μπορείτε να Αποκτήσετε Αυτό που Θέλετε’, ‘Νιώστε Ευτυχισμένοι Τώρα!’ και ‘Supercoach’, καθώς και των ηχογραφημένων προγραμμάτων κατάρτισης Effortless Success και Coaching from the Inside-Out. Εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, ως coach, σύμβουλος, φίλος, μέντορας και παρακινητής δημιουργικών αλλαγών, στηρίζει διασημότητες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, μέλη βασιλικών οικογενειών και ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους. Είναι επίσης ιδρυτής της Supercoach Academy, μιας διεθνούς σχολής που διδάσκει σε coaches πώς να ενσωματώσουν στο έργο τους το μοντέλο της αντίληψης της ζωής από μέσα προς τα έξω. Τα βιβλία του Michael Neill έχουν μεταφραστεί σε δεκατρείς γλώσσες, ενώ οι διαλέξεις και τα σεμινάριά του έχουν μεταμορφώσει τη ζωή πολλών ανθρώπων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις πέντε ηπείρους του κόσμου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!