ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

2ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Institute of Life

Με απόλυτη επιτυχία και με πολύ σημαντικές επιστημονικές ανακοινώσεις ολοκληρώθηκε το 2ο Επιστημονικό της Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, το οποίο έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής.
Το κεντρικό θέμα του συμποσίου ήταν οι νεότερες εξελίξεις στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και η χειρουργική αντιμετώπιση συχνών γυναικολογικών παθήσεων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την τελετή έναρξης του συνεδρίου τίμησε με την παρουσία της η κα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, η οποία στο χαιρετισμό της συνεχάρη την προσπάθεια των Ελλήνων Επιστημόνων και της πρότυπης Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Institute of Life που επενδύουν σε νέες τεχνικές και πρωτοποριακές τεχνολογίες, αλλά και συμβάλλουν στην μετάδοση της επιστημονικής γνώσης.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΡΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

Το Επιστημονικό Συμπόσιο της Institute of Life αποτέλεσε πόλο έλξης για επιστήμονες από όλο τον κόσμο και σκοπός του ήταν η επίτευξη διεθνών επιστημονικών συνεργασιών σε φλέγοντα θέματα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στο συνέδριο συμμετείχαν ως ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι παρουσίασαν καινοτόμες μεθόδους αντιμετώπισης των προβλημάτων γονιμότητας και αντάλλαξαν την επιστημονική τους εμπειρία με τους Έλληνες ειδικούς.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΜΕΛΕΤΖΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΛΕΥΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΑΡΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΠΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΣΩ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΚΛΕΝΤΖΕΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΜΗΣ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΡΗΣ ΑΝΤΣΑΚΛΗΣ

Στο πλαίσιο του συμποσίου πραγματοποιήθηκε, εκτός των άλλων, στρογγυλή τράπεζα ανταλλαγής απόψεων από κορυφαίους επιστήμονες με καινοτόμο θέμα: «ο ρόλος των μιτοχονδρίων στην αναπαραγωγή» η οποία αναμεταδόθηκε ζωντανά διαδικτυακά, από την Αμερικανική Εταιρία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ASRM) που εκδίδει το περιοδικό Fertility – Sterility, σε 7.000 επιστήμονες από 100 χώρες.

Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!