ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συλλογή Holiday στο The Pop Up Project στις 7 & 8 Ιουνίου, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Η Holiday παρουσιάζει τη δεύτερη συλλογή μαγιό συνδυάζοντας τις καθαρές γραμμές που χαρακτηρίζουν το brand με υφάσματα ανώτερης ποιότητας και υψηλής απόδοσης.

Η συλλογή Holiday για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 χαρακτηρίζεται από μια προσγειωμένη θηλυκότητα καθώς και γήινα στοιχεία. Σε αυτή τη νέα σειρά η Holiday εστιάζει και πάλι στην άνεση και την τέλεια εφαρμογή ενώ ταυτόχρονα πειραματίζεται με ribbed υφάσματα, animal prints και έντονες λαμέ συνθέσεις.

Σχεδιασμένη για μοντέρνες γυναίκες που αναζητούν την κομψότητα αλλά και άνεση, η συλλογή εμπνέεται από το προφίλ σύγχρονων γυναικών από τον διεθνή χώρο της μόδας και του design, πάντα σε συνοχή με την χαρακτηριστική minimal αισθητική του brand.

Η συλλογή αποτελείται από τέσσερις «ιστορίες»: Την Ribbed Collection, την Basics Collection και την Specials Collection.

Η συλλογή διατίθεται online στο www.holidayswim.com 

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!