ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Not to miss: Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Κυριακή πρωί, χθες πρωί. Δίπλα στην πισίνα του The Margi στην Βουλιαγμένη, όπου παίρνουμε το πρωινό μας με την Ιλεάνα και λέμε τα νέα, ιστορίες και περιστατικά από το διήμερο Pop Up Project “RESORT” που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στην The Blender Gallery, στην Γλυφάδα. Δευτέρα πρωί, σήμερα το πρωί, πίνουμε τον καφέ μας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, και προγραμματίζουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για το μεγάλο καθιερωμένο μας καλοκαιρινό Pop Up Project, στο “σπίτι” του, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Αφού προχθές υποδεχθήκαμε όλους τους “Νότιους” φίλους μας στην The Blender Gallery στην Γλυφάδα, επιστρέφουμε στις 7 & 8 Ιουνίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για το μεγαλύτερο The Pοp Up Project που έγινε ποτέ!

Αν είμαστε κουρασμένες; Όχι. Χαρούμενες είμαστε πολύ, υπερήφανες ακόμη περισσότερο για όσα ζήσαμε το διήμερο που μας πέρασε, ενθουσιασμένες όσο δεν πάει άλλο για όσα θα ζήσουμε αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, για όσα ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας, για όλα όσα ετοιμάζουμε με την Ιλεάνα -αλλά και με ένα πλήθος εκλεκτών συνεργατών- και που θα αποτελέσουν την πιο πλούσια διοργάνωση που διοργανώσαμε ποτέ.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και πιο ανανεωμένο από ποτέ, το The Pop Up Project ολοκληρώνει λοιπόν την πιο δραστήρια και επιτυχημένη σεζόν του, με την καθιερωμένη πλέον διήμερη διοργάνωση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Μετά από έντεκα Pop Up Events που κάθε ένα από αυτά έγιναν talk of the town, το μεγαλύτερο Εμπορικό γεγονός που ανέβασε τον πήχη ψηλά, άλλαξε τις συνήθειες μας, καθιέρωσε έναν νέο, φρέσκο τρόπο αγορών, και που είναι απόλυτα συνυφασμένο με κορυφαίους εμβληματικούς χώρους, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πιστό κοινό του, όλους εσάς, με τις καλύτερες δημιουργίες των SS19 συλλογών των πιο αγαπημένων σας Ελλήνων σχεδιαστών και brands, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.

Αυτή την Παρασκευή 7 Ιουνίου & το Σάββατο 8 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το The Pop Up Project περιμένει όλους τους επισκέπτες του στους κορυφαίας αισθητικής χώρους και στους αριστοκρατικούς κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να επιλέξουμε παρέα όλα όσα χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, μέσα από τις καλύτερες συλλογές των πενήντα designers & brands που λαμβάνουν μέρος.
Οι Έλληνες σχεδιαστές θα σας περιμένουν από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ να σας ξεναγήσουν οι ίδιοι στις τελευταίες τους δημιουργίες, ενώ μαζί με την Ιλεάνα προετοιμάζουμε ένα μαγικό σκηνικό για να τσουγκρίσουμε όλοι μαζί τις ευχές μας για ένα υπέροχο, μεγάλο, απολαυστικό, ανέμελο καλοκαίρι!

Makers gonna make!

Αν είμαστε κουρασμένες; Όχι. Χαρούμενες είμαστε πολύ, υπερήφανες ακόμη περισσότερο για όσα ζήσαμε το διήμερο που μας πέρασε, ενθουσιασμένες όσο δεν πάει άλλο για όσα θα ζήσουμε αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, για όσα ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας…
Ο πήχης ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά, spread the news & join us! xxx

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: +MEDIΠΡΙΝΟΥ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Antoinetta Koutsouradi, Kayak, Tsantali
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: HELLO!
POWERED BY: FAY’S CONTROL

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

ΥΓ. Από σήμερα έως και την Πέμπτη, το Fay’s Control θα σας ενημερώνει συνέχεια για τους σχεδιαστές & τα brands που θα λάβουν μέρος στο The Pop Up Project με αφιερώματα στις συλλογές τους. Stay tuned στο fayscontrol.gr για να μάθετε όλα όσα θα βρείτε στο μεγαλύτερο Pop Up Project που έγινε ποτέ!

error: Content is protected !!