ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Curious Street στο The Pop Up Project στις 7&8 Ιουνίου, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Το www.curiousstreet.com , είναι ένας νέος διαδικτυακός προορισμός αφιερωμένος στις γυναίκες που βλέπουν το ντύσιμο ως καμβά προσωπικής έκφρασης και γεννήθηκε από την αγάπη των δύο δημιουργών του για τη μόδα. Η Βίβιαν και η Αθηνά πιστεύουν πως καθημερινά φοράμε τη διάθεσή μας, τις σκέψεις μας, τις εμπειρίες μας, την οπτική μας και πως με τις ενδυματολογικές επιλογές μας επικοινωνούμε στους άλλους ένα μέρος της ταυτότητάς μας.
Έχοντας ζήσει το σημαντικότερο κομμάτι της ενήλικης ζωής τους στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας όπως το Παρίσι και το Λονδίνο, συγκέντρωσαν εικόνες από τους πολυσύχναστους δρόμους και αγάπησαν την ελευθερία που σου δίνει η ανωνυμία των μεγάλων πόλεων να εκφραστείς και να πειραματιστείς, να εμπνευστείς από τις διαφορετικές κουλτούρες, να εξερευνήσεις τις πολλαπλές πτυχές του εαυτού σου, να σχηματίσεις μια παρουσία δική σου, μία εικόνα που σου ανήκει.

Αυτήν την ελευθερία θέλουν να μεταφέρουν στους επισκέπτες του ιστο-χώρου τους, μέσα από τις ιδιαίτερες επιλογές τους, με ρούχα που στοχεύουν να γίνουν τα κοστούμια στην παράσταση της καθημερινότητάς σας, και αξεσουάρ που βοηθούν στην αφήγηση της δικής σας ιστορίας.


Χαρακτηριστικά στοιχεία των επιλογών τους, είναι η ρετρό αισθητική, που θεωρούν βαθιά αφηγηματική. Είναι επίσης η εξωστρέφεια, που εκφράζεται στα έντονα χρώματα, η διακριτική θεατρικότητα, που πιστεύουν πως συνοδεύει ένα εμπνευσμένο ενδυματολογικό συνδυασμό και το χιούμορ!


H βιωσιμότητα στη μόδα τις ενδιαφέρει και τις αφορά, και επιδιώκουν να προωθούν εταιρείες που χρησιμοποιούν οργανικό ή upcycled βαμβάκι, φυσικά υλικά και που παράγουν ρούχα με κοινωνική συνείδηση. Έτσι στο curious street, θα βρει κανείς μία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ που κατασκευάζονται από ποιοτικές πρώτες ύλες και υπό συνθήκες που ευνοούν την τοπική παραγωγή και την εργασία με δίκαιους όρους, διαφυλάσσοντας τις παραδόσεις και την τεχνογνωσία. Ρούχα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, φτιαγμένα από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι η μόδα δεν πρέπει να στοιχίζει στο περιβάλλον και ότι η συλλογική στάση μας απέναντι στους τρόπους παραγωγής είναι η συμβολή μας σε έναν πιο δίκαιο, καλύτερο κόσμο.


Στο Pop up Project θα παρουσιάσουν επιλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την curious αισθητική του ιστότοπού τους, από αγαπημένα brands που παράγουν με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και που πρεσβεύουν αξίες που τις εκφράζουν. Μία πολύχρωμη συλλογή με διαφορετικές πολιτιστικές επιρροές, από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ φτιαγμένα από φυσικά ή και ανακυκλώσιμα υλικά με ανάλαφρη και καλοκαιρινή διάθεση.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!