ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Σκανδιναβή “καλλονή” JYSK υποδέχεται το καλοκαίρι!

Η Σκανδιναβή “καλλονή” JYSK, παρουσίασε την νέα συλλογή της με έπιπλα και προϊόντα κήπου στο πλαίσιο της φετινής, 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, η οποία πραγματοποιείται έως και τις 23 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωγόπουλος ».
Στο χώρο, δημιουργήθηκε ένας πολύχρωμος ανθισμένος κήπος, που φέρνει δροσερό αέρα Σκανδιναβικού καλοκαιριού στην καρδιά του Άλσους της Κηφισιάς. Πανέμορφα και αναπαυτικά έπιπλα κήπου, γλάστρες, φαναράκια και άλλα διακοσμητικά κήπου έχουν διαμορφώσει έναν όμορφο χώρο, όπου εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο καθώς και επισκέπτες της ανθοκομικής έκθεσης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον Covid – 19, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά.

Νίνα – Ασπασία Βλάχου Αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Αγάπη Πολίτη, Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης

Καθ’ όλη την διάρκεια της Ανθοκομικής έκθεσης ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος καθώς και οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι της JYSK θα βρίσκονται εκεί δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με το Σκανδιναβικό design που πρεσβεύει η Δανέζικη εταιρεία.

Η Ευφροσύνη Πολυζώη στον διαμορφωμένο σε Μεξικάνικο στυλ κήπο

Στέλιος Καφαντάρης, Γιώργος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς

Έλλη Φλέγγα

Ένας ακόμα λόγος για επίσκεψη αποτελεί το θεματικό πάρκο της Έκθεσης που φέτος έχει θέμα τους κήπους του κόσμου. Αρχιτέκτονες τοπίου και κηποτεχνικοί έχουν σχεδιάσει 9 κήπους από όλο τον κόσμο και φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν νοερά και να μας μυήσουν στην κουλτούρα και τις κηποτεχνικές τάσεις χωρών όπως η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Ελλάδα κ.α.

Πλάνο από τον διαμορφωμένο κήπο με έπιπλα και αξεσουάρ της JYSK σε Μεξικάνικο στυλ.

Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Γιώργος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς

Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά κήπου της JYSK δένουν απόλυτα με την αισθητική των κήπων και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης

Δάφνη Νεοφύτου

Στέλλα Παπαδάκη

Στέλιος Καφαντάρης, Μαρία Λεμονιά

Μαίρη Αυγερινοπούλου, Κατερίνα Μαντά, Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας.

Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Ευφροσύνη Πολυζώη, Μιχάλης Κούβελας

Ανδρέας Λαγός, Στέλιος Καφαντάρης

Θέμης Κάτσης Retail Manager JYSK Ελλάδας, Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας

Δανάη Μπάρκα, Στέλιος Καφαντάρης, Άρης Καβατζίκης

Χρύσα Κακιώρη

Βάσια Πίτσιου

It’s good to know: Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2015 και ήδη διαθέτει 44 καταστήματα στη χώρα μας. Το πλάνο επέκτασης της JYSK συνεχίζεται κανονικά παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία και πολλά νέα καταστήματα JYSK θα ανοίξουν τα επόμενα χρόνια.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!