ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Sarah Rafferty στο ατελιέ της Celia Kritharioti λίγο πριν το 2ο συνέδριο της VOGUE!

Η επιτυχημένη ηθοποιός και ακτιβίστρια, έφτασε στην Αθήνα για το δεύτερο διεθνές συνέδριο “Change Makers – Fashion: The Road Ahead” , που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στο συνέδριο ανέβηκε επίσης επί σκηνής ο δημοφιλής creative director του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, ο κορυφαίος shoe designer και δημιουργός του ομώνυμου οίκου Christian Louboutin, αλλά και ο εμβληματικός σχεδιαστής Jean Paul Gaultier.
Στο ίδιο stage του συνεδρίου “Change Makers – Fashion: The Road Ahead” ανέβηκε επίσης και η ηθοποιός Sarah Rafferty, η αγαπημένη όλων Donna Paulsen της σειράς Suits. Μια γυναίκα με έντονη ακτιβιστική δράση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών, στηρίζει ιατρικές έρευνες, συγκεντρώνει χρήματα για σημαντικούς σκοπούς.

H Η Editor-in-Chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου και η Sarah Rafferty, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, μιλώντας για τον ακτιβισμό και τη γυναικεία ενδυνάμωση μέσα από την τηλεόραση.
©PANOS DAVIOS

Η διεθνής star λίγες ώρες πριν το συνέδριο βρέθηκε στο ατελιέ της Celia Kritharioti, όπου και δοκίμασε πολλές δημιουργίες για να επιλέξει για τις επόμενες εμφανίσεις της, ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε με τη διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια, με ένα εντυπωσιακό πράσινο παλ φόρεμα.

error: Content is protected !!