ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Ελλάδα σημείο αναφοράς στο χώρο της υγείας & της ομορφιάς μέσω του διεθνούς βραβείου “Most Innovative Brand 2022” στη SYMMETRIA®.

Dr. Νίκος Μεταξωτός M.D., Ph.D.: «Η χώρα μας κερδίζει το στοίχημα της καινοτομίας και της τεχνολογίας στο χώρο της υγείας, ομορφιάς & medical wellness. Μόνο οι ραγδαίες εξελίξεις στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο χώρο της αισθητικής ιατρικής και αντιγήρανσης».

Μαθήματα καινοτομίας από το 2005.
Το τοπίο στο χώρο της αισθητικής ιατρικής αλλάζει δραστικά. Νέες τεχνολογίες και καινοτόμα θεραπευτικά πρωτόκολλα, κάνουν τώρα πραγματικότητα το όνειρό μας να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας, να αντισταθούμε στα σημάδια του χρόνου, να νιώθουμε και να δείχνουμε υγιείς, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Στις μέρες μας, η επιθυμία να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, φροντίζοντας το πρόσωπο και το σώμα μας και, γιατί όχι, να αφεθούμε στα χέρια ενός επαγγελματία απλά για να χαλαρώσουμε, είναι πιο έντονη από ποτέ. Την προοπτική αυτή έρχεται να προτείνει η SYMMETRIA®. Βραβευμένη για τις υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς που προσφέρει εδώ και 18 χρόνια, πρωτοπορεί ξανά και με σύμμαχο της, την τεχνολογία, κάνει ένα άλμα στο μέλλον!

“Most Innovative Brand – Minimally Invasive Cosmetic Treatments 2022”

Η διάκριση “Most Innovative Brand – Minimally Invasive Cosmetic Treatments 2022” που απονεμήθηκε στη SYMMETRIA® στο πλαίσιο των Global Excellence Awards, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών καθώς και την υποδειγματική ιατρική πρακτική που ασκεί η SYMMETRIA® διεθνώς. Τα Global Excellence Awards, απονέμονται κάθε χρόνο από την βρετανικό εκδοτικό οίκο AI Global Media, με παρουσία σε περισσότερες από 170 χώρες. Η αρμόδια επιτροπή ερευνά, αναλύει και αξιολογεί επαγγελματίες και επιχειρήσεις ενώ είναι υπεύθυνη για την τελική επιλογή και απονομή των βραβείων. Η βράβευση των πιο καινοτόμων εταιρειών γίνεται βάσει αυστηρών κριτηρίων που αφορούν τη λειτουργία, τη στρατηγική ανάπτυξης και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας αλλά και την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Νίκος Μεταξωτός MD, PhD : «Με το βλέμμα στο μέλλον».

Με αφορμή αυτή τη διεθνή διάκριση ο Dr. Νίκος Μεταξωτός M.D., Ph.D., ιδρυτής της SYMMETRIA®, αναφέρει: «Όταν πριν 18 χρόνια προτείναμε στους καταναλωτές το minimal invasive και τη μη επεμβατική πλαστική χειρουργική στη SYMMETRIA® της Αθήνας ήταν κάτι εξαιρετικά πρωτοποριακό. Κανείς δεν περίμενε ότι ο χρόνος θα δικαίωνε αυτή την απόφαση. Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής ιατρικής και οι καινοτόμες μη επεμβατικές θεραπείες έχουν μετατρέψει την πλαστική χειρουργική που αφορά την αντιγήρανση του προσώπου, σε μια ελάχιστα επεμβατική πράξη για τον περισσότερο κόσμο. Η ασφάλεια, η φυσικότητα του αποτελέσματος και η άμεση επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της σύγχρονης μη επεμβατικής αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Οι συνεργασίες και οι συνέργειες που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με τη Βιοϊατρική, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τον όμιλο Nephroxenia έχουν ως κύριο στόχο όχι μόνο την έρευνα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής ιατρικής, της γενετικής, της διατροφής, αλλά και της καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών σε περισσότερους συνανθρώπους μας.»

Η SYMMETRIA® είναι ένα διεθνές brand με υπηρεσίες και προϊόντα που αφορούν την αισθητική ιατρική, μη επεμβατική πλαστική χειρουργική, αντιγήρανση, διαχείριση βάρους και medical wellness. Με στρατηγικές συμμαχίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, έχει λάβει διεθνή αναγνώριση ως ένα από τα top διεθνή brands στο χώρο της υγείας και ομορφιάς. Ξεκινώντας στην Ελλάδα το 2005 και μέχρι σήμερα, η SYMMETRIA® παρέχει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και νέες τεχνολογίες, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε επισκέπτη. Οι αρχές αυτές, που στη διάρκεια των χρόνων η SYMMETRIA® τηρεί με συνέπεια, τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης. Στη SYMMETRIA®, κάθε επισκέπτης θα αισθανθεί μοναδικός. Οι συνεργασίες της SYMMETRIA® με εταιρείες όπως η BOOKVOICE για να περνούν πιο ευχάριστα και επιμορφωτικά την ώρα της παραμονής τους στο χώρο οι επισκέπτες είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στο customer service στο χώρο της ιατρικής. Η πληθώρα διεθνών διακρίσεων και βραβείων που έχει λάβει, ανάμεσά τους τα Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award, Patient Service Award και Best Clinic with International Expansion, δεν αποτελούν βραβεία μόνο για τη SYMMETRIA® αλλά και για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε το Κάλλος, την Τέχνη, τον Ανθρωπισμό, την Ιατρική.

error: Content is protected !!