Η πεμπτουσία του quiet living σε hub του Παγκρατίου!

01/07/2022 • LIFESTYLE

AOS σημαίνει Absence Of Sonance (απουσία ήχου). Κόντρα στην έντονη ζωή της πόλης, το launch event του brand έγινε η πρόσκληση σε έναν νέο τρόπο συνάντησης, όπου η ουσία υπερέχει και η αυθεντικότητα επιβάλλεται. Στο hub του brand που βρίσκεται στη δημιουργική καρδιά της Αθήνας, το Παγκράτι, πραγματοποιήθηκε το launch event της AOS, μιας ολοκληρωμένης σειράς από ποιοτικά, διαχρονικά basics σε ουδέτερα χρώματα για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την τέλεια αρμονία ανάμεσα στην αισθητική της κομψότητας και την υπεροχή της ποιότητας.

ΕΣΘΕΡ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΙΑΣΟΝΑΣ ΛΑΙΟΣ

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩNΙΑΔΟΥ

Οι καλεσμένοι φίλοι του brand είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πεμπτουσία του quiet living που αποτελεί τον πυρήνα της AOS, γνωρίζοντας από κοντά τα κομμάτια της πρώτης συλλογής prêt-à-porter που συστήνει μία διαφορετική προσέγγιση στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τις τσάντες.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΡΙΤΗ, ΣΟΦΙΑ ΣΟΥΖΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΗΡΟΥ, ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ

Ανάμεσά τους και κομμάτια από τη σειρά Summer Flash, όπου κυριαρχεί το έντονο χρώμα, επιβάλλοντας την αίσθηση ενός ατέλειωτου καλοκαιριού.

ΣΟΦΙΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΚΩΝΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η ambient μουσική κάλυπτε ηχητικά τον λιτό και φωτεινό χώρο, συμπληρώνοντας ιδανικά το σύμπαν της συλλογής, και δίνοντας τον πρώτο ρόλο στα μεγάλα πανιά που δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό: Θυμίζοντας εικαστική παρέμβαση, αφημένα στον χαρακτηριστικό ροζ καναπέ του hub ή απλωμένα στο χώρο, ήταν τυπωμένα με εικόνες από την καμπάνια της συλλογής.

ΑΙΝΟΛΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΝΑΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ, ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΔΙΤΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΝΑ ΣΤΕΚΟΓΛΟΥ

ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΛΙΑΜΗ

ΚΑΤΙΑ ΔΕΔΕ

ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΑΒΒΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΚΩΝΑΣ

ΜΙΝΑ ΜΠΙΡΑΚΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΡΙΤΗ

ΡΕΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΠΑΛΑΤΣΙΔΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΝΟΣ

Τη φωτογραφική προσέγγιση του Πάνου Δάβιου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νικόλα Γεωργίου, που συνέθεσαν μία σαφή και ουσιαστική ωδή στην ήρεμη δύναμη της απλότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons