Πλημμυρισμένες από τα αρώματα της Λευκής Λεβάντας της Γαλλικής εξοχής!

30/06/2022 • LIFESTYLE

Σε ένα σκηνικό που θυμίζει γαλλική εξοχή, η εταιρία Beauty Vibes -αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου L’Occitane En Provence στην Ελλάδα- παρουσίασε χθες το πρωί τη νέα ταυτότητα της μάρκας «Cultivators of Change» και τη νέα συλλογή White Lavender.
Βeauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ποιοι είναι οι πυλώνες της νέας φιλοσοφίας καθώς και να γνωρίσουν πρώτοι το νέο καλοκαιρινό λανσάρισμα σ ’έναν καταπράσινο κήπο στο κέντρο της Κηφισιάς.

Follow me…
Από το 1976, η L’Occitane en Provence οραματίζεται, παράγει και διαθέτει προϊόντα ομορφιάς, ευεξίας και περιποίησης της επιδερμίδας, με σκοπό να μοιραστεί τα θαύματα της φύσης με τον κόσμο.
Σήμερα η νέα υπογραφή της εταιρίας, περιγράφει την αποστολή της L’Occitane, η οποία παραμένει ίδια από την αρχή της ίδρυσής της, να βοηθήσει την ανθρωπότητα να ζήσει σε αρμονία με τον εαυτό της και με τη φύση. Απώτερος στόχος της εταιρίας είναι να αποκαλύψει θαύματα, να φέρει την ποίηση στις ζωές των ανθρώπων και να δημιουργήσει παράλληλα ένα ισχυρό αποτύπωμα.

Βαλέρια Ταράντο, Μίλτος Καλμαντής, Μαρίνα Κουταρέλλη

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή White Lavender γιορτάζει το άρωμα αυτού του μοναδικού φυτού, της λευκής λεβάντας, και συμβολίζει όλες τις αξίες της μάρκας που εκφράζει η φιλοσοφία «Cultivators of change».

Ελμίνα Κατσαρού

Αναστασία Περράκη

Η συλλογή White Lavender δημιουργήθηκε έπειτα από επταετή έρευνα και ξεχωρίζει γιατί δημιουργήθηκαν δύο νέες ποικιλίες που έχουν μεγαλύτερη αντοχή στην ξηρασία και τα παράσιτα.

Ισμήνη Νταφοπούλου

Μαριτίνα Χαλβατζή, Στεφανία Μακροπούλου, Μαλαματένια Παλατσίδη

Εύη Σταθάτου

Μίλτος Καλμαντής, Τζωρτζίνα Καρνέση

Ελμίνα Κατσαρού, Φαίη Μπέη

Οι ποικιλίες ονομάζονται Mila και Éternelle ενώ καλλιεργούνται σε ένα σύστημα που θυμίζει «σταυρό» και φύονται ανάμεσα σε λεβάντες διαφορετικών χρωμάτων. Με αυτό τον τρόπο ανθίζουν λευκά και μπλε άνθη κάνοντας τη συλλογή ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons