Ο Γιάννης και η Τίνα Δασκαλαντωνάκη τιμούν την έννοια της Κρητικής φιλοξενίας μέσα από το εκπληκτικό NIKO!

01/07/2022 • GO, LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα απόλυτης χαράς και αισιοδοξίας για τον ελληνικό τουρισμό πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του NIKO Seaside Resort – MGallery στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, το οποίο αποτελεί το πρώτο resort του brand σε νησί της Ελλάδας και το δεύτερο ξενοδοχείο ΜGallery που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους.

Πολ Γομόπουλος, Maud Bailly, Γιάννης Δασκαλαντωνάκης

Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν η Maud Bailly CEO Accor Southern Europe, ο Xavier Grange, Senior Vice President, Head of Development Accor Southern Europe, ο Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director της Hines Greece και οι Γιάννης και Τίνα Δασκαλαντωνάκη, της Y&T Daskalantonakis Knossian Group. To NIKO Seaside Resort – MGallery αποτελεί κοινό εγχείρημα της Accor, της Hines Greece, της Henderson Park και του Ομίλου Y&T Daskalantonakis Knossian και υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του τον Απρίλιο του 2022.

Τίνα Δασκαλαντωνάκη, Πολ Γομόπουλος, Γιάννης Πλακιωτάκης, Maud Bailly, Αντώνης Ζερβός, Γιάννης Δασκαλαντωνάκης

Διακεκριμένοι καλεσμένοι από την πολιτική ηγεσία, τον τουριστικό και επιχειρηματικό κλάδο, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων, του Γιάννη Πλακιωτάκη, Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Michael Topham, Hines Europe, Founder, Senior Advisor – Development, του Jérôme Lassara, Vice President Development Accor Southern Europe, και του Αντώνη Ζερβού, Δήμαρχου Αγίου Νικολάου, καλωσόρισαν και επίσημα την άφιξη του NIKO Seaside Resort στον Άγιο Νικόλαο, το οποίο έρχεται να αποτελέσει ένα νέο τοπόσημο της περιοχής. Το ξενοδοχείο – το δεύτερο MGallery που ανοίγει τις πόρτες του στην Ελλάδα- συνθέτει έναν μοναδικό adults-only προορισμό που αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή για την κρητική φιλοξενία την ίδια στιγμή που η Ελλάδα ενισχύει τη θέση της παγκοσμίως στις στρατηγικές επενδύσεις στον τουρισμό.

Πολ Γομόπουλος, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τίνα Δασκαλαντωνάκη, Maud Bailly, Γιάννης Δασκαλαντωνάκης, Αντώνης Ζερβός

Ο Γιάννης Δασκαλαντωνάκης του Y&T Daskalantonakis Knossian Group, είπε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πως: “Πολυτέλεια είναι η ΜGallery, πολυτέλεια είναι η Accor, πολυτέλεια είναι το NIKO Seaside Resort. Η επένδυση στο resort ήταν μια τολμηρή απόφαση της Hines Greece και του κ. Γομόπουλου καθώς το NIKO Seaside Resort αποτελεί το πρώτο resort hotel στο portfolio της εταιρείας παγκοσμίως. Η Hines παρέδωσε με επιτυχία το έργο εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, χωρίς να ξεπεραστεί o προϋπολογισμός και σύμφωνα με τα σχέδια της επικεφαλής αρχιτέκτονα της MGallery. Το ξενοδοχείο έχει ήδη αγαπηθεί από τους επισκέπτες και καταγράφει ήδη ποσοστό πληρότητας 90% κάτι που είναι πρωτάκουστο για μια τόσο καινούρια μονάδα. Η Knossian διαχειρίζεται δέκα ξενοδοχεία έχοντας παράδοση στις branded ιδιοκτησίες, κάτι το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο απολαμβάνουμε την υποστήριξη από σημαντικά brands”.

Πολ Γομόπουλος, Michael Topham, Τίνα Δασκαλαντωνάκη, Γιάννης Δασκαλαντωνάκης

It’s good to know: Το NIKO Seaside Resort – MGallery, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, αποτελεί τον δεύτερο προορισμό της MGallery στην Ελλάδα και τον πρώτο σε ελληνικό νησί. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της MGallery, το adults-only resort εξασφαλίζει μια εμπειρία φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών με κυρίαρχο το στοιχείο αυτό της Τέχνης.

Συνδυάζοντας αρμονικά την αρχιτεκτονική με την εκπληκτική διακόσμηση, τη γαστρονομία και την Τέχνη, το NIKO Seaside Resort – MGallery αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Κρήτης.

Με μια εντυπωσιακή επιλογή από 141 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα με ιδιωτικές plunge pools στο μπαλκόνι, τέσσερα εστιατόρια και μπαρ – Mira Restaurant, Ariagne Bar Restaurant, Théa Pool Bar και Éther Pool Bar – και εκθαμβωτική θέα στον κόλπο της Μιραμπέλου, το NIKO Seaside Resort – MGallery είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους επισκέπτονται το νησί.

Με κληρονομιά την ιδιαίτερη παράδοση και τον χαρακτήρα της Κρήτης, το NIKO Seaside Resort – MGallery επαναπροσδιορίζει την έννοια της ζεστής φιλοξενίας σε έναν από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons