Η Μeizu μας σύστησε τo νέο κινητό υψηλών προδιαγραφών!

09/10/2018 • LIFESTYLE

Σε μια όμορφη για τους εκπροσώπους του Τύπου και συνεργάτες εκδήλωση, στο μοναδικό νεοκλασικό κτίριο του Balthazar, η Μeizu μας σύστησε τo νέο κινητό υψηλών προδιαγραφών, το Meizu 16th, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς των ειδικών της αγοράς που τονίζουν η ναυαρχίδα του μοντέλου 16 έχει ήδη δώσει τον τόνο για τα μελλοντικά μοντέλα της Meizu .
Η εταιρεία έχει ήδη κάνει ένα τεράστιο βήμα βγάζοντας στην αγορά ένα κορυφαίο smartphone με σκοπό να πάρει την θέση της στην κορυφή της τοπικής αγοράς ακόμα μία φορά, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και μία εξαιρετική εμπειρία για τους χρήστες με το αναβαθμισμένο FLYME 7 software. Η εταιρεία αποβλέπει επίσης στην επέκταση του ονόματός της στο εξωτερικό και ήδη το κάνει με επιτυχία σε άλλες Ασιατικές και Ευρωπαικές αγορές.
Την παρουσίαση συντόνισε ο social media ambassador της Μeizu, Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος παρουσίασε την φιλοσοφία και το όραμα τη Μeizu καθώς και την εμπειρία του μέσα από τον ένα χρόνο συνεργασίας με το brand.

Σπύρος Τσίτος, Χάρης Αγγέλου, Βικτώρια Βέργου, Ελένη Αντωνιάδου, Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Σμπήτας

Γιώργος Καπουτζίδης, Ελένη Αντωνιάδου, Χάρης Αγγέλου

Ακολούθησε cocktail party σε έναν από τους πιο ωραίους καταπράσινους κήπους στις παρυφές του κέντρου της πόλης και οι καλεσμένοι απόλαυσαν δροσερά cocktail και γεύσεις που επιμελήθηκε ο chef Χριστόφορος Πέσκιας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons